Tuğba Ekinci ve Nazlı Hamarat, Balıkçıda Saç Saça Baş Başa Kavga Etti - Son Dakika
Magazin

Tuğba Ekinci ve Nazlı Hamarat, Balıkçıda Saç Saça Baş Başa Kavga Etti

Tuğba Ekinci ve Nazlı Hamarat balıkçıda birbirine gitti. Ekinci, Hamarat'ın ölmüş eşi için, "Kavga ettiğinizde kocan bende kalırdı." deyince kıyamet koptu.

09.09.2017 11:46  Güncelleme: 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkıcı Tuğba Ekinci, önceki akşam meslektaşı Nazlı Hamarat ile balıkçıda saç saça baş başa kavga etti. Ekinci, Hamarat'a vefat eden eşiyle ilgili sözler söyleyince ikili çileden çıktı.

"ESKİ KOCANLA KAVGA ETTİĞİNDE BENDE KALIRDI"

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; iki şarkıcı arasında yaşanan olay şöyle gelişti:
'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla tanınan Nazlı Hamarat, önceki akşam sevgilisi Aydın Gaffar ile beraber Bebek'teki Arnavutköy Balıkçısı'na gitti. Kısa bir süre sonra çifte Tuğba Ekinci eşlik etti. İlerleyen saatlerde konu, Hamarat'ın cinayete kurban giden eşi Emir Cevdet Şaşmaş'a geldi. Ekinci, "Cevdet zavallıydı siz her kavga ettiğinizde benim evimde kalıyordu" deyince sinirler gerildi. Nazlı Hamarat, "Emir sana yüzük hediye etmişti, onun bana hesabını versene" deyince olanlar oldu.

TUĞBA EKİNCİ: SENİ ÖLDÜRÜRÜM

Sözlü tartışma bir anda fiziki şiddete dönüştü. Masadan kalkan Ekinci, Hamarat'ın saçlarını çekerek, "Seni öldürürüm" diye tehdit etti. Aydın Gaffar, iki tarafı güçlükle ayırdı.

Tuğba Ekinci ve Nazlı Hamarat, Balıkçıda Saç Saça Baş Başa Kavga Etti

Son Dakika Magazin Tuğba Ekinci ve Nazlı Hamarat, Balıkçıda Saç Saça Baş Başa Kavga Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Sessiz : Ikisininda ne mal oldugu ortada televizyona cikip her sallayan saygi deger olacak anlamina gelmiyor. 1 0 Yanıtla
  • necati füzyon: güldür güldür ekibi gibi.. 0 0 Yanıtla

Advertisement