Türk Kadınları Çok Seksi - Son Dakika
Magazin

Türk Kadınları Çok Seksi

Türk Kadınları Çok Seksi

İspanyol markası HE By Mango'nun yeni yüzü olan ünlü manken Andres Velencoso: İstanbul'a daha önce bir kez geldim.

17.01.2013 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanyol hazır giyim devi Mango'nun erkek markası HE by Mango, her geçen gün popülaritesini artırıyor. Şehirli ve modern erkekleri hedefleyen marka, geçen yıl büyük ses getiren Gerard Pique'li reklamlarının ardından İspanyol model Andres Velencoso ile anlaştı. Kylie Minogue ile ilişkisiyle de tanınan yakışıklı manken, GÜNAYDIN'ın sorularını yanıtladı:

İSPANYOL OLMAMIZ İŞİ KOLAYLAŞTIRDI

Birçoğumuz sizi ünlü şarkıcı Kylie Minogue ile ilişkinizle tanıyoruz. Nasıl oldu da HE by Mango ile bir araya geldiniz?

Marka, benim yüzü olmamı istedi. Henüz genç bir marka olduğu için bu konuda ne kadar hassas olduklarını biliyorum. Bu nedenle onlardan gelen teklif beni çok mutlu etti. Zaten karşılıklı görüşmelerin ardından hemen anlaştık. İki tarafın da İspanyol olması, belki de anlaşmamızı kolaylaştırdı.

Çekimlerde çok rahat görünüyordunuz. HE by Mango'nun yeni koleksiyonu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Katalog fotoğraflarını Mariano Vivanco çekti. Çekimlerin açık havada yapılmış olması, koleksiyonun ruhuyla da örtüştü. Koleksiyonda rahat ama aynı zamanda şık parçalar var. Çekimler sırasında şöyle bir alıcı gözüyle baktım da; her bir parçayı rahatlıkla günlük hayatımda kullanabilirim. Zaten itiraf etmem gerekirse, çekimde kullandıklarımızın tamamı bende kaldı.

İLTİFAT İŞİMİN PARÇASI

Bu kaçırdığınız parçaları, nerelerde giymeyi planlıyorsunuz?

Pantolonları golf oynarken giymeyi planlıyorum. Şimdiden kafamda birkaç kombin oluşturdum. Ceketlerin ve jean'lerin kalıplarını da çok beğendim. Zaten içlerinde rahat edemeseydim, sanırım bu fotoğraflara da yansırdı.

Çevrenizdekilerden fiziksel görünüşünüzle ilgili iltifat alınca ne hissediyorsunuz?

İnsanların beni yakışıklı bulması ve bunu ifade etmesi beni rahatsız etmiyor. Yani en basiti; bir yerde fotoğrafım çekiliyorsa, fotoğrafçı bile bana "Hey yakışıklı buraya bak!" diye sesleniyor. Bu bazen komik olabiliyor ama işimin bir parçası işte, ne yapabilirim ki!

Ünlü olmak zor mu?

Çok garip ama tanındığım ve tanınmadığım yerler var. Mesela Avrupa'da, özellikle de İspanya'da çok tanındığım için dışarıya çıkmam biraz zor oluyor. Amerika'da ise sıradan bir insanın yaptığı her şeyi yapma ve her yere gitme lüksüne sahibim.

Peki Türk kadınlarını nasıl buluyorsunuz?

Akdeniz kadınlarının hepsi gibi, Türk kadınları da çok seksi. Türkiye'deki hayranlarıma sevgilerimi yolluyorum sizin aracılığınızla.

TÜRKLER ÇOK SICAKANLI

Türkiye'yi görme şansınız oldu mu hiç?

Bir keresinde İstanbul'a iş için gelmiştim. Türk insanı, inanılmaz yardımsever ve sıcakkanlı. Türkiye'de çok kısa süre kaldım ama o kadarcık zamanda bile bunu anlamak çok kolay.

Tanıdığınız Türk modacı var mı?

O kadar çok var ki, hepsini sayamam. Aklıma ilk gelenler; Rıfat Özbek, Hüseyin Çağlayan ve Atıl Kutoğlu...

Peki sizin kadar hoş görünen bir erkeğin en kötü özelliği nedir?

Sanırım sürekli saçlarımla oynamam... Bence rahatsız edici ama kadınlar bunu hoş ve seksi bulduklarını söylüyor.

Sporla aranız nasıl?

Haftada iki-üç gün koşarım. Asıl vazgeçilmezim ise pilates ve yoga. "Yediğime, içtiğime deli gibi dikkat ediyorum" dersem, yalan söylemiş olurum. Tabii hiçbir şeyin aşırısına kaçmamaya özen gösteriyorum.

Manken olmasaydınız ne olmak isterdiniz? Çocukken hayalini kurduğunuz meslek neydi?

İspanya'daki çoğu çocuk gibi, benim de hayalim futbolcu olmaktı. Ancak futbolculuğa yeteneğim olmadığını 11 yaşında anladım. Sonra turizm okudum ve otel yönetimi konusunda ihtisas yaptım. Ardından seyahatlere çıktım. Şimdi de mankenlik yapıyorum. Hayat bu, hiçbir şey belli olmaz.

EN ÇOK GISELE'İ BEĞENİYORUM!

Başarılı bir erkek manken olmanın ilk sırrı nedir?

Mankenlik yapmak isteyen gençlere ilk tavsiyem; sonuna kadar güvenebilecekleri bir menajerle çalışmaları olur. 10 yıldır aynı menajerle çalışıyorum. Özellikle uluslararası platformda başarı yakalayabilmeniz için size destek olacak birine cidden ihtiyacınız olacaktır.

İlk kez podyuma çıktığınızda korkmuş muydunuz?

Erkekler korkmaz demeyeceğim; cidden inanılmaz ürkütücüydü! Zaten geç kalmıştım, podyumda yürüyecek mankenleri seçen kişiyle koridorda karşılaştık. Bana "Şöyle bir yürü bakalım" dedi. Ben fark etmeden defilenin ortasındaydım! Düşünebiliyor musunuz? O kadar ünlü mankenin arasında, bir anda podyumdaydım. Dizlerimin bağının çözüldüğünü hatırlıyorum. Şu an düşününce bile içim ürperdi!

Sizce moda dünyasının en güzel erkek ve kadın mankenleri kim?

Erkek olarak Oriol Elcacho... Kadınlar konusuna gelince; söylemek zorunda mıyım cidden? Belki çok klasik olacak ama bence yıllar geçse de, bu meslekte en iyisi Gisele Bündchen... Gisele'i çok beğeniyorum.

SİNEMA HAYALİM GERÇEK OLDU

Günlük hayatınızda nasıl giyinmeyi seversiniz?

Spor ama özenli ve şık giyinirim. Felsefem; rahat ol, içinde rahat hissettiğini giy! Moda ikonum; Karl Lagerfeld. HE By Mango'nun yanı sıra Dolce & Gabbana, Armani ve Acne markalarını da çok beğeniyorum.

Rol aldığınız 'Fin' isimli film, birçok festivalde gösterildi. Oyunculuk nasıl bir deneyimdi?

Hem çok güzel, hem de çok zor bir deneyim oldu. Oyunculukla uğraşanlara gerçekten gıpta ediyorum. Ben de bu filmle hayalimi gerçekleştirmiş oldum.

Peki, yeni film teklifleri var mı?

Yeni bir senaryo okuyorum.

NE DİYEBİLİRİM Kİ KYLIE'DEN ÇOK HOŞLANIYORUM!

Sevgiliniz Kylie Minogue ile 2008 yılında tanışmışsınız. Neler söyleyebilirsiniz onun hakkında?

Kız arkadaşımdan çok hoşlanıyorum. Ne diyebilirim ki; çok rahat, sevecen ve normal biri. Beni rahat hissettiriyor.

Gelecekte evlilik planlarınız var mı?

Herkes gibi ben de bir aile kurmak isterim. İleride ben de baba olmayı ve büyük bir ailem olmasını çok isterim.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Türk Kadınları Çok Seksi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.


Advertisement