Türkiye İşçi Partisi'ne katıldı! Usta oyuncu Cezmi Baskın'dan sürpriz karar - Son Dakika
Magazin

Türkiye İşçi Partisi'ne katıldı! Usta oyuncu Cezmi Baskın'dan sürpriz karar

Siyasete katılma kararı alan usta oyuncu Cezmi Baskın, Türkiye İşçi Partisi'ne katıldı. TİP İstanbul İl Sözcüsü Melis Akyürek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cezmi Baskın aramıza katılarak mücadelemize güç kattı. Eşit ve adil yarınları hep birlikte inşa edeceğiz" şeklinde konuştu.

05.04.2023 11:31  Güncelleme: 11:40

Akasya Durağı, Vizontele, Düttürü Dünya, Şevkat Yerimdar gibi birçok başarılı projelere imza atan ve şimdilerde Yargı dizisinde rol alan Türk tiyatrosunun efsane oyuncularından 74 yaşındaki Cezmi Baskın, siyasete atılma kararı aldı.

"ADİL YARINLARI HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ"

Türkiye İşçi Partisi İstanbul İl Sözcüsü Melis Akyürek, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak Cezmi Baskın'ın partilerine katıldığını duyurdu. Durumundan dolayı mutluluğunu dile getiren Akyürek, "Ülkemizin kıymetli sanatçılarından tiyatro emekçisi, oyuncu ve yönetmen Cezmi Baskın aramıza katılarak mücadelemize güç kattı. Eşit ve adil yarınları hep birlikte inşa edeceğiz. Hoş geldiniz" ifadelerini kullandı.

Usta oyuncu Cezmi Baskın, Türkiye İşçi Partisi'ne katıldı
Usta oyuncu Cezmi Baskın, Türkiye İşçi Partisi'ne katıldı
Türkiye İşçi Partisi\'ne katıldı! Usta oyuncu Cezmi Baskın\'dan sürpriz karar

Son Dakika Magazin Türkiye İşçi Partisi'ne katıldı! Usta oyuncu Cezmi Baskın'dan sürpriz karar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ferdi dayfur: Çiçek taneside en sevdiğim insandı ama gözümden düştü oyuncular siyasete girmemeli bence dege kaybına ugruyorlar 31 63 Yanıtla
    Eski Tüfek.: Ferdi ,sence hangi gruba mensub olanlar siyasete girebilir..?? 25 11 MEHMET ÜNAL: sen diyorsun hiç bir meslek mensubu siyasetle ilgilenmesin ama onlarında bir siyasi görüşü var senin benim gibi. 13 6

Advertisement