Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston "Gençlik hatamdı" diyerek itiraf etti: Uçakta pilotla cinsel ilişkiye girdim - Son Dakika
Magazin

Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston "Gençlik hatamdı" diyerek itiraf etti: Uçakta pilotla cinsel ilişkiye girdim

Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Jennifer Aniston, gençlik yıllarında yaşadığı bir olayı itiraf etti. Olay hakkında "Gençlik hatamdı" diyen Aniston, seyahat ettiği uçakta pilotla cinsel ilişki yaşadığını söyledi.

24.08.2021 18:17  Güncelleme: 01:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın yakından tanıdığı isimlerden biri olan Amerikalı oyuncu Jennifer Aniston'dan katıldığı televizyon programında bomba itiraflar geldi. Aniston, yıllar önce seyahat etmek için bindiği uçağın pilotuyla cinsel ilişkiye girdiğini anlattı.

"PİŞMANIM VE GENÇLİK HATASIYDI"

Güzel oyuncu, "Gençlik yıllarımda uçakta pilotla ilişkiye girmiştim. Bu konuyu daha fazla detaylandırmak istemem. Çünkü pişmanım. Gençlik hatasıydı. Hangimiz gençliğimizde böyle hatalar yapmadı ki?" ifadelerini kullandı.

Jennifer Aniston, koronavirüs aşısı olmayı reddeden ya da aşı olup, olmadığını açıklamayan arkadaşlarıyla görüşmeyi kestiğini açıklayarak tartışma yaratmıştı.

Uçakta pilotla cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti

"HALA AŞI KARŞITLIĞI YAPIYORLAR"

Geçtiğimiz günlerde InStyle dergisine konuşan Aniston, aşı durumları nedeniyle bazı arkadaşlarıyla irtibatı kesmek zorunda kaldığını anlattı. "Hala aşı karşıtı olan büyük bir grup var." diyen Amerikalı oyuncu, "Ya da bu insanlar gerçekleri dinlemiyor. Bu gerçekten utanç verici" şeklinde konuştu.

Jennifer Aniston, "Her hafta görüştüğüm bazı insanlarla, aşıyı reddettikleri ya da aşı olup olmadıklarını açıklamadıkları için görüşmeyi kestim. Talihsizlikti..." dedi.

Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston 'Gençlik hatamdı' diyerek itiraf etti: Uçakta pilotla cinsel ilişkiye girdim
Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston 'Gençlik hatamdı' diyerek itiraf etti: Uçakta pilotla cinsel ilişkiye girdim
Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston "Gençlik hatamdı" diyerek itiraf etti: Uçakta pilotla cinsel ilişkiye girdim
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston 'Gençlik hatamdı' diyerek itiraf etti: Uçakta pilotla cinsel ilişkiye girdim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Boyacı şenol giden : Yuuu beee ya uçak rotadan çıksaydı çakışırken yere çakılsaydınız. Yazık deyilmi o arkadaki insanlara.... 84 14 Yanıtla
  • Seyitmustafa Özkul: Senin gibi olmalı insan hemde uçakta sonra aşı açıklaması yani iyi bir para almışsınız yada gerçekten seviyorsan yapabilirsin cahil her insanın kendine istediğini yaptırma ve yaptırma özgürlüğü var 4 4 Yanıtla

Advertisement