Ünlü Mankenler Forum Kayseri'de Podyuma Çıktı - Son Dakika
Magazin

Ünlü Mankenler Forum Kayseri'de Podyuma Çıktı

Ünlü Mankenler Forum Kayseri\'de Podyuma Çıktı

Kayseri'de, Türkiye genelindeki Forum Alışveriş Merkezlerinde eş zamanlı gerçekleştirilen "Forum Fashion Week" kapsamında ünlü mankenlerin katılımıyla defile düzenlendi.

28.09.2013 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de, Türkiye genelindeki Forum Alışveriş Merkezlerinde eş zamanlı gerçekleştirilen "Forum Fashion Week" kapsamında ünlü mankenlerin katılımıyla defile düzenlendi.

Eğlenceli ve keyifli moda etkinliklerinin düzenlendiği Forum Kayseri Alışveriş Merkezi'nde özel koleksiyon defilesi yapıldı.

Ünlü mankenler Carlos Martin, Merve Büyükşaraç, Irmak Atuk ve Tatsyana Tsvikevic podyumda boy gösterirken, 2013 yılı sonbahar ve kış sezonunun en gözde kıyafetlerinin tanıtıldığı defileye Kayserili moda takipçileri yoğun ilgi gösterdi. Meraklı bakışların arasında kıyafetlerini tanıtan ünlü mankenler, uzun süre podyumda kaldı.

İspanyol manken Carlos Martin, Kayseri'yi sevdiğini belirtirken, pastırmayı ilk kez duyduğunu ve tatmak istediğini söyledi. Rus asıllı manken Tatsyana Tsvikevic de Martin'e pastırmayı birlikte yeme önerisinde bulundu.

Carlos Martin, bir soru üzerine Türk erkeklerinin giyim tarzını beğendiğini ifade ederken, Irmak Atuk da hanımlardan çok beylerin şıklık yarışı içerisinde olduğunu ve daha güzel giyindiklerini belirtti.

27 ve 28 Eylül'de davam edecek olan Forum Fashion Week'e özel indirimlerin olduğu Forum Kayseri'de alışveriş saat 23.00'a kadar uzatıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Ünlü Mankenler Forum Kayseri'de Podyuma Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement