Ünlü Yönetmen Ferecullah Silahşör Vefat Etti - Son Dakika
Magazin

Ünlü Yönetmen Ferecullah Silahşör Vefat Etti

İran sinemasının dünyaca ünlü oyuncu, senarist ve yönetmeni Ferecullah Silahşör tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

27.02.2016 12:29  Güncelleme: 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İran sinemasının dünyaca ünlü oyuncu, senarist ve yönetmeni Ferecullah Silahşör 'ün (63), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiği bildirildi.

HZ. YUSUF VE ASHAB-I KEHF DİZİLERİNİ ÇEKTİ

Türkiye'de de yayınlanan Hazreti Yusuf ve Ashab-ı Kehf dizilerinin yönetmeni Silahşör, akciğer kanseri tedavisi gördüğü hastanede bu sabah vefat etti.

Sinema hayatına 1983 yapımı Nasuh Tövbe filminde aktör olarak başlayan Silahşör'ün yönetmen, yapımcı, senarist veya oyuncu olarak yer aldığı yapımlar ise şu şekilde:

Porsuk (1986), Gece Uçmak (1987), İnsan ve Silah (1989), Hazreti Eyüb (1994), Tepetaklak Dünya (1998), Ashab-ı Kehf (1998), Hazreti Yusuf (2008)


Ünlü Yönetmen Ferecullah Silahşör Vefat Etti

Son Dakika Magazin Ünlü Yönetmen Ferecullah Silahşör Vefat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • GÜNEŞ,İN OĞLU (son of sun ): Kamera sını yanına koymayı unutmayın..bize cehennemden senearyolar yollasın 2 13 Yanıtla
  • doğrucu: ALLAH gani gani rahmet eylesin...hz.yusuf ve Eshabı keyf filimleriyle o günleri bize yaşatan insandan ALLAH razı olsun...amin 8 3 Yanıtla
  • Ademoglu: Güle güle. Herkes bir gün ölecek. Bu dünyayı cennet yapmayan ; öbür tarafta cenneti beklemesin..... 10 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: SİVİL DARBE YAPMANIN NE DEMEK OLDUĞUNU GÜNÜN BİRİNDE HEPİNİZE ALAYINIZA BİLDİRECEKLERDİR BUNDAN EN UFAK BİR ŞÜPHENİZ OLMASIN KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER İŞTE O ZAMAN GÖRECEKSİNİZ HALİNİZİN VE DURUMUNUZUN NE KADAR ACIKLI OLARAK BİTTİĞİNİ HAKTAN YANA OLAN ADALET TERAZİSİNDE ÇEŞİTLİ OYUNLARLA EKSİK OLARAK TARTMIŞ OLDUĞUNUZ ADALET MEKANİZMASI İLE OYUN OYNAYARAK GERÇEK TARTIDA HİLE HURDA YAPARAK HAKSIZ YERE İNSANLARA ZULÜM ETMENİN NE DEMEK OLDUĞUNU ALAYINIZA BİLDİRECEKLER HAK BAKİDİR. 1 1 Yanıtla
  • sivaslı: CHP. HDP.AYNI GÖRÜŞTE ZATEN.O YÜZDEN ALLAH RAHMET EYLESİN DİYORSUNUZ YAZİKLAROLSUN. 1 0 Yanıtla

Advertisement