Ünlü Yönetmeni Modacısı Eleştirdi - Son Dakika
Magazin

Ünlü Yönetmeni Modacısı Eleştirdi

Ünlü Yönetmeni Modacısı Eleştirdi

Başarılı yönetmen Nuri Bilge Ceylan geçtiğimiz günlerde, 'Bir Zamanlar Anadolu'da' filmi ile SİYAD tarafından 'En İyi Yönetmen' ödülüne layık görülmüştü.

28.01.2012 06:03

Başarılı yönetmen Nuri Bilge Ceylan geçtiğimiz günlerde, 'Bir Zamanlar Anadolu'da' filmi ile SİYAD tarafından 'En İyi Yönetmen' ödülüne layık görülmüştü. Ceylan'ın ödülünü almak için sahneye salaş bir hırkayla çıkması büyük tepki çekmişti. Ünlü yönetmene bir eleştiri de, erkek modasının öncülerinden Levon Kordonciyan'dan geldi.

ÜST DÜZEY OLMALI

Nuri Bilge Ceylan'ın Cannes Film Festivali'nde giydiği smokini diken isim olan Kordonciyan; erkeklerin bu tarz ödül törenlerine üst düzey kıyafetlerle katılmaları gerektiğini söyledi. Kordonciyan, özel geceler için seçilen kıyafetlerde dikkat edilmesi gereken ayrıntıları şöyle anlattı: "Kıyafet seçiminde kişinin yaşı, fiziki yapısı, cinsiyeti, mesleği gibi hususlar dikkate alınmalı; giydiği elbise, gömlek, kravat, ayakkabı, şapka gibi eşyalar arasında uyum sağlanmalı. Ütüsüz ceket, gömlek, boyasız ayakkabı giyilmemeli. Davete ya da törene; yeri, zamanı ve özelliği dikkate alınarak uygun kıyafetle gidilmelidir."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ünlü Yönetmeni Modacısı Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement