Usta oyuncu Altan Erkekli, Payitaht Abdülhamid'e dahil oldu - Son Dakika
Magazin

Usta oyuncu Altan Erkekli, Payitaht Abdülhamid'e dahil oldu

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'e bomba bir isim dahil oldu. Birçok başarılı yapıma imza atan sinema ve tiyatro oyuncusu Altan Erkekli, Ernest Cassel karakteriyle Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna katıldı.

16.01.2021 22:02  Güncelleme: 22:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü oyuncu Bülent İnal'ın başrolünde olduğu Payitaht Abdülhamid, reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

TRT 1'in ilgiyle takip edilen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid'e bir bomba oyuncu daha katıldı. Afili Aşk, Yalan Dünya, Dengi Dengine, Bir İstanbul Masalı gibi bir çok başarılı yapıma imza atan sinema, tiyatro ve seslendirme sanatçısı Altan Erkekli, 135. bölüm itibarıyla diziye dahil oldu.

Usta oyuncu Altan Erkekli, Payitaht Abdülhamid'e dahil oldu

ERNEST CASSEL KİMDİR?

İngiliz Kralı'nın yakın dostu Alman maliyesinin danışmanı olan Cassel, daha önce Mısır'da görev yapmış, kendi şirketleri adına bir sömürü sistemi kurmuştur. Şimdi Sultan Abdülhamid'in karşısına yatırımcı olarak gelecektir.

Usta oyuncu Altan Erkekli, Payitaht Abdülhamid'e dahil oldu

Osmanlı'nın yeni bir mali düzenle yıkılabileceğini düşünür. Bu yüzden de müttefikler edinecektir. Karizmatik, son derece şık ve dünya siyasetine hakim birikimli bir karakteri canlandıracak olan Erkekli, diziye damga vuracak.

Usta oyuncu Altan Erkekli, Payitaht Abdülhamid\'e dahil oldu

Son Dakika Magazin Usta oyuncu Altan Erkekli, Payitaht Abdülhamid'e dahil oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • sena: müthis bir film süper bir calisma kutluyorum trt farki tek baktigim film kimligimiz özümüz helal olsun bülent inal bukadarmi güzel yakisir rol insana adeta yasiyor üstün bir oyuncu baska tanimam 11 1 Yanıtla
  • sena: müthis bir film süper bir calisma kutluyoruz trt farkliligi tek bakdigim dizi helal olsun hele bülent inal inanilmaz bir oyuncu bir insan bukadarmi yakisir rolüne adeta yasiyor üstün bir oyuncu süper bir ekip helal olsun 8 2 Yanıtla
  • obey: ee ne yapmamız lazım ? 4 4 Yanıtla

Advertisement