Yaz Damatlarına Beyaz Yakışır - Son Dakika
Magazin

Yaz Damatlarına Beyaz Yakışır

Yaz Damatlarına Beyaz Yakışır

Erkek modasının dünyaca ünlü markası Pierre Cardin'in Baş Tasarımcısı Faruk Kalaycı, bu yaz dünya evine girecek erkeklere doğru damatlık ve smokin seçimi....

21.07.2012 06:03  Güncelleme: 08:38

Erkek modasının dünyaca ünlü markası Pierre Cardin'in Baş Tasarımcısı Faruk Kalaycı, bu yaz dünya evine girecek erkeklere doğru damatlık ve smokin seçimi konusunda tavsiyelerde bulundu. Kalaycı, "Ceket mutlaka tek düğmeli, gömlek de manşetli olmalı. Siyah rengin damatlık ve smokinde asaleti her zaman bir başkadır. Yaz düğünlerinde ise beyaz ya da gri renk tercih edilebilir" dedi.

AYAKKABI PARLAK OLMALI

Kilolarından yakınan damat adaylarının koyu renk yelek giymesi gerektiğini belirten Kalaycı, şöyle konuştu: "Damatlar artık çok fazla düz kalıp tercih etmiyor, daha sportif ve dinamik görünmek istiyorlar. Bu nedenle damatlıklar dar kesim olmaya başladı." Kişiyi daha uzun, zarif ve atletik göstereceği için damatlığın ceketinin mutlaka tek düğmeli olması gerektiğinin altını çizen Kalaycı, sözlerine şöyle devam etti: "Manşetli gömlek şart. Ayakkabı mutlaka parlak olmalı. Paça boyu da çok iyi ayarlanmalı."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Yaz Damatlarına Beyaz Yakışır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement