Yeni dizisi için imaj değiştirdi! Ebru Şahin'in son halini göreneler şaşkınlıklarını gizleyemedi - Son Dakika
Magazin

Yeni dizisi için imaj değiştirdi! Ebru Şahin'in son halini göreneler şaşkınlıklarını gizleyemedi

Ünlü basketbolcu sevgilisi Cedi Osman'la evlilik hazırlıklarına başlayan oyuncu Ebru Şahin, TRT'nin yeni dizisi Destan'la izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu dizi için imaj değişikliği yapan Şahin'in son hali hayranlarını şaşırttı.

18.09.2021 08:16  Güncelleme: 18:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ATV ekranlarının yeni sezondaki iddialı dizileri arasında yer alan Destan'ın çekimlerine başlandı. Çekimler sırasında en dikkat çeken isim ise şu sıralar basketbolcu Cedi Osman'la evlilik hazırlığındaki Ebru Şahin oldu.

ŞAHİN'İN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Yapımcılığını Bozdağ Film'in üstlendiği Destan'da Ebru Şahin'in partneri Edip Tepeli olacak. Şahin ile Edip Tepeli, dizi için çeşitli eğitimler alıyor. Kadrosunda yıldız isimleri buluşturan dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, Instagram hesabından Ebru Şahin'in Destan'daki imajını paylaşarak herkesi şaşırttı.

Yeni dizi için imaj değiştiren Ebru Şahin'in son hali hayranlarını şaşırttı

DİZİDEN BEKLENTİ BÜYÜK

Şahin'in büyük değişimi sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Güçlü bir prodüksiyon ile gelecek olan Destan'ın yeni sezonda yayınlanması bekleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Emir Khalilzadeh oturuyor.

Yeni dizi için imaj değiştiren Ebru Şahin'in son hali hayranlarını şaşırttı

İKİ GENCİN AŞKINI ANLATIYOR

Adı ilk önce Akkız Destanı olarak açıklanan, daha sonra Destan olarak değiştirilen dizi Türklerin İslamiyet'i kabul etmesinden daha önceki 9. yüzyılda geçen hikayede bir genç kız ile bir hanın oğlunun aşkını anlatacak. Dizinin senaryosu ise daha önce Sen Anlat Karadeniz ve Sefirin Kızı dizilerin hikayesine imzasını atan Ayşe Ferda Yılmaz ve Sedef Nehir Erdem tarafından kaleme alınacak.

İşte Ebru Şahin'in dizi için değiştirdiği imajı:

Destan sete çıktı! Ebru Şahin'in yeni imajı şaşkına çevirdi
Yeni dizisi için imaj değiştirdi! Ebru Şahin\'in son halini göreneler şaşkınlıklarını gizleyemedi
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Yeni dizisi için imaj değiştirdi! Ebru Şahin'in son halini göreneler şaşkınlıklarını gizleyemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement