Yeni Türkü Konserine ODTÜ Olayları Damgasını Vurdu - Son Dakika
Magazin

Yeni Türkü Konserine ODTÜ Olayları Damgasını Vurdu

Yeni Türkü Konserine ODTÜ Olayları Damgasını Vurdu

Eskişehir'de sahne alan 'Yeni Türkü' konserinde Ali İsmail Korkmaz ve ODTÜ için çeşitli sloganlar atılarak, pankart açıldı.

10.09.2013 02:02  Güncelleme: 17:33

Eskişehir'de sahne alan 'Yeni Türkü' konserine Ali İsmail Korkmaz ve ODTÜ'deki olaylar damgasını vurdu.

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumu kapsamında Espark Alışveriş Merkezi yanında bulunan fuar alanında sahne alan Yeni Türkü grubu, sevilen şarkılarını Eskişehirliler için seslendirdi. Grubun seslendirdiği şarkılar esnasında kalabalık tarafından Ali İsmail Korkmaz ve ODTÜ için çeşitli sloganlar atılarak, pankart açıldı. Kalabalık, yanlarında getirdikleri Türk Bayrakları'nı konser süresince ellerinden düşmezken, bir genç Yeni Türkü'nün solisti Derya Köroğlu'na Eskişehir'deki Gezi Parkı eylemleri sırasında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın resmini verdi. Köroğlu da, resmi alarak sahnenin önüne koydu ve konserine devam etti.

Konser sonunda açıklamalarda bulunan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 28 Ağustos'ta Hatay'da hem Ali İsmail Korkmaz'ın Abdullah Cömert'in evini ziyaret ettiğini anlatarak, "Sizlerin selamlarını götürdüm. Ali'nin o güzel kabristanını ziyaret ettim ve yine sizin selamlarınızı söyledim. Hatay'da Eskişehir ve Eskişehirlileri o kadar çok seviyor ki, çok da fazla konuşmak istemiyorum. Tekrar tekrar hepimizin başı sağ olsun, ışıklar içinde yatsınlar" dedi.

Konser, Başkan Ataç'ın Yeni Türkü solisti Köroğlu'na çiçek, Eskişehirspor forması ve atkısı hediye etmesiyle sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Yeni Türkü Konserine ODTÜ Olayları Damgasını Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement