Yeşim Salkım, Eşi Hakan Eratik ile Nasıl Tanıştığını Anlattı - Son Dakika
Magazin

Yeşim Salkım, Eşi Hakan Eratik ile Nasıl Tanıştığını Anlattı

'Ben Bilmem Eşim Bilir' adlı yarışma programına katılan Yeşim Salkım, "Hakan benim suratıma bakmıyordu, sonra aşık oldu." diyerek tanışma hikayelerini anlattı.

13.04.2015 16:22  Güncelleme: 16:27

Kanal D'nin, yapımcılığını D Productions'ın üstlendiği, sunuculuğunu İlker Ayrık'ın yaptığı "Ben Bilmem Eşim Bilir" de bugün Yeşim Salkım - Hakan Eratik, Pınar Aylin - Süleyman Erbaykent, Derya - Mehmet Coşkundeniz, Derya - Bekir Aksoy çiftleri yarışacak.

YÜZÜME BAKMIYORDU

İlker Ayrık'ın "nasıl tanıştınız" sorusuna tüm içtenliğiyle cevap veren Yeşim Salkım, "Bizimki biraz klasik, dizi setinde tanıştık. Hakikaten dizide öyle aşklar yaşanıyormuş. Ben de görüyordum ama inanmıyordum. Setteyiz Hakan'da bir havalar bir cool tavırlar. Suratıma bakmıyor. Onun cool tavırları sinirlerimi bozuyordu. Sonra 'artık ben seninle mi uğraşacağım 'dedim ve koyverdim. Arkasından o bana aşık oldu" şeklinde konuştu.

AĞZIMIN TADIYLA BİR KAVGA EDEMİYORUM

Eşinin en sevmediği özelliğinin ise kavga etmemesi olduğunu belirten ünlü şarkıcı; "İnsanı ortadan ikiye ayırır. Ağzımın tadıyla bir kavga edemedim" dedi.

Salkım, programda bir de eşiyle birlikte gittikleri St. Petersburg tatilinden bir anısı paylaştı. İkili otelin önünde taksi beklerken iki kızın Hakan Eratik'in koluna girmesi ve Yeşim Salkım'ın şaşkınlık içinde izlediğini anlatması stüdyoda eğlenceli anlara sahne oldu.

Yeşim Salkım, Eşi Hakan Eratik ile Nasıl Tanıştığını Anlattı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Yeşim Salkım, Eşi Hakan Eratik ile Nasıl Tanıştığını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Rezillik Adina Sondakika Bos Heberler Sunmayin Y: Cok önemli??? Sen Agrida Vatan Ugrunda Yaralanan Mehmetcigimin Son Durumlarini Yazssan??? 19 3 Yanıtla
  • Ali: Bu kaçıncı koca ya ne hızlı kadınmış hepte körpeleri buluyor bu paranın ben varya....... 8 5 Yanıtla
  • barzo kÃ?¼rt: 7 kocali Hürmüz 6 3 Yanıtla
  • yagmur: Çok önemli bir haber sanki 7 1 Yanıtla
  • Gereksiz muhalefet: Abi gereksiz yorumlar ne kadar cok yapiliyo ya usta eger haber ilgini cekmiyosa bakma gec git boyle haber mi olur bizene bundan falan size ne isteyen istedigi haberi paylasir cok mu sinir oluyosun o zaman kaldiricaksin uygulamayi. GEREKSİZ MUHALAFET YAPMA GEC GİT bi tanr chp yeter bu ulkeye ;) 4 3 Yanıtla
  • Mehmet günay: 10 yas buyuksun kocadan görürüm üc seneye sizi :)) 3 2 Yanıtla
  • Brn: Çoktan tın Allah Allah habere Bak ya 4 1 Yanıtla
  • 1: Halkimiz hangi dizilerden, hangi filmlerlerden etkilenir VE kimleri kendine örnek olıyor acaba? Kendi öz çocuğuna, , anneciğim, babacağım, ablacağım, abicim, , diye hitap eden ebeynler? Gencecik gencler hep sakal uzatıyorlar? Sigarasi elinden eksik olmayan bir toplum? Kendini bu dünya nin ucuz ve pis mallarına kurban etmiş bir toplum?Selamlaşırken kafa tokuşturmak?Ufacık bir tartişmada cinayet, hergün trafik kazasi, hergün intihar, hergün tecavüz vs. 3 2 Yanıtla
  • avreş nabe: Muhteşem habercilik 3 0 Yanıtla
  • buse: Ay ablam benim 0 0 Yanıtla

Advertisement