Yılbaşı Partisine Servet Harcadı - Son Dakika
Magazin

Yılbaşı Partisine Servet Harcadı

Yılbaşı Partisine Servet Harcadı

Abramoviç'in St. Barts Adası'ndaki malikanesinde 5 milyon sterline mal olan yılbaşı partisine, 400 ünlü konuk katıldı.

03.01.2012 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rus oligark Roman Abramoviç, Karayipler'deki St.Barts Adası'nda bulunan malikanesinde, dillere destan bir yılbaşı partisi verdi.

Gouverneur Koyu'ndaki 28 hektarlık arazi üzerine kurulu malikanede düzenlenen partiye pek çok ülkeden tanıdık yüzlerin de aralarında olduğu 400 kişi katıldı. Parti için 5 milyon sterlin (14.5 milyon lira) harcayan ünlü Rus işadamı hiçbir masraftan kaçınmadı. Geceye Abramoviç'le beraber, iki yaşında bir oğlunun annesi olan Rus manken sevgilisi Dasha Zhukova ev sahipliğini yaptı.

Özel uçaklar adadaki küçük havaalanına birbiri ardına inerken, davetlilerin çoğunun geceyi Abramoviç'in Gustavia Limanı'na çekilen 173 metre uzunluğundaki yatında geçirdiği öğrenildi

Davetliler arasında ABD'li TV programcısı Martha Stewart, İngiliz oyuncu Melissa George ve hip hop yapımcısı sevgilisi Russell Simmons, ünlü yönetmen George Lucas ve sevgilisi, modacı Marc Jacobs, rock yıldızı Bon Jovi ve Microsoft'un kurucularından Paul Allen yer aldı. Davetlileri eğlendirmek üzere sahneye ünlü Red Hot Chili Peppers grubu çıktı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Yılbaşı Partisine Servet Harcadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement