Yonca Lodi'ye Tarot Falından 'Eurovision' Çıktı - Son Dakika
Magazin

Yonca Lodi'ye Tarot Falından 'Eurovision' Çıktı

Yonca Lodi\'ye Tarot Falından \'Eurovision\' Çıktı

Bir televizyon kanalının yaz programı için Bodrum'a gelen ünlü sanatçı Yonca Lodi, program öncesinde baktırdığı tarot falında Eurovision yolu göründü.

15.08.2013 14:01  Güncelleme: 14:03

Bir televizyon kanalının yaz programı için Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen ünlü sanatçı Yonca Lodi, program öncesinde baktırdığı tarot falında Eurovision yolu göründü.

İki gün için Bodrum'a geldiğini söyleyen ünlü şarkıcı Yonca Lodi, bu kısa zamana hem iş hem tatil sıkıştırdığını ifade etti. Müzik dünyasında yaşanan Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan arasındaki polemiğe değinen Lodi "Onlar bizlerin büyüğü. Aralarındaki dostluk ve samimiyeti bilemiyorum ancak bizim kuşakta böyle bir sorun yok. Herkes birbirine hoşgörülü davranır" sözlerini sarf ederken, bu tür polemiklerin içine çok da fazla girmek istemediğini ifade etti.

Tarot falına da baktırmayı ihmal etmeyen Lodi'nin falında Eurovision çıktı. Eurovision'u duyunca havalara uçan Lodi bu duruma çok sevindi. Falında aşktan çok iş çıkan Lodi, falına bakan ünlü medyumu öpücük yağmuruna tuttu. Yakında yeni albümü çıkacak olan Lodi program öncesinde de Göltürkbükü Inn Lıfe Hotel'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bayramı çalışarak geçirdiğini ifade eden Lodi, yine bir bayram sahnesinde şarkıcı arkadaşı Nadide Sultan'ın yaşadığı çarşaf vakası ile ilgili konuya değinerek şunları söyledi: "Açıkçası Nadide'yi çok ama çok severim. Aynı şirketin sanatçılarıyız. Ancak aynı şekilde bir durumla karşı karşıya kalsam o dakika o sahneyi terk ederdim. Bizler ekibimizle biziz. Arkamızda çalan emekçi arkadaşlarımıza yapılan ayıp bizlere de yapılmıştır. Biri benim sahnemde böyle bir şey yapmaya kalksa hemen mikrofonu bırakır ekibimi de arkama takıp sahneden inerdim" sözlerini sarf etti.

Yeni çıkacak olan albümünde ciddi anlamda sürprizler bulunduğunu da ifade eden ünlü sanatçı Lodi, bu sürprizler hakkında bir açıklama yapmadı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Yonca Lodi'ye Tarot Falından 'Eurovision' Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement