Brad Pitt: Zamanında Serseri Bir Çocuktum - Son Dakika
Magazin

Brad Pitt: Zamanında Serseri Bir Çocuktum

Brad Pitt: Zamanında Serseri Bir Çocuktum

Rol aldığı filmler ve Angelina Jolie ile ilişkisiyle hep göz önünde olan Brad Pitt, Esquire dergisine film gibi hayat hikayesini anlattı.

26.08.2013 06:03  Güncelleme: 08:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'World War Z' filmiyle gündeme gelen ünlü aktör Brad Pitt'in hayatı, ilginç ayırntılarla dolu. Missouiri Üniversitesi'nde gazetecilik okurken bir anda okulu bırakan Brad Pitt'in hayatı film gibi...

BIRAKIP GİTMEKTE İYİYİM!

Bir yeri terk edip geriye bakmama konusunda 'çok iyi' olduğunu söyleyen Brad Pitt, şöyle diyor: "Her zaman doğduğum yerden bir gün ayrılacağımı biliyordum. Dışarıda yaşanacak çok şey var ve ben hepsini görmek, hissetmek istiyordum. Benim doğduğum yerde oyunculuk, asla önemli bir iş gibi algılanmadı. Ben de 'Fırsat bana gelmezse, ben ona giderim' dedim ve gittim."

Pitt, Missouri'yi terk ettiğinde 22 yaşındaydı. Şimdi ise 50 yaşında...

10 yıl önce Jennifer Aniston ile evli olan Pitt, kendisini değiştirmek zorunda olduğunu biliyordu ve Angelina Jolie ile birlikte oynadığı 'Mr. & Mrs. Smith' filmiyle bu değişim başladı.

Her işi yarım bırakan bir adam olduğunu söyleyen ünlü aktör, "Angelina, hayatı bu kadar yarım yamalak olan biriyle daha önce tanışmadığını söylemişti. Böyle adamları bilirsiniz; bir anda başka bir işe geçerler. Son iki ders kala okuldan ayrılırlar, tabaklarında sürekli yemek bırakırlar... Zamanında çok serseri bir çocuktum" diyor.

Jolie-Pitt çiftinin; üçü biyolojik, üçü evlatlık olmak üzere toplam altı çocukları var. Pitt, buna 'büyük karmaşa' diyor: "Evimiz, çocuk seslerinden ve kahkahadan inliyor. Buna bayılıyorum; hepsi tamamen evden gittiğinde bu kaosu özlüyorum."

Brad Pitt, sabahları evdeki herkesten önce kalkıyor. Sonra çocukları için kahvaltı hazırlıyor.

MÜZE GEZERİM

Pitt, her yıl kendisini geliştiriyor. Resim dersleri alıyor ve çocuklarını model olarak kullanıyor.

Ünlü aktör, boş vakitlerinde müzeleri geziyor. 25 yaşına kadar hiç uçağa binmemiş olan Pitt, New York'a ilk gidişinde metroya binerken çok korkmuş!

İnsanların yüzlerini hatırlamak konusunda sıkıntı çeken Pitt, kendisine söylenenleri asla unutmuyor. Çevresindekiler onun için "Alıştığımız Hollywood pisliklerinden biri değildir" yorumunu yapıyor.

HAYATININ DÖNÜM NOKTALARI

'Thelma ve Louise'deki rolü

'Fight Club'

Guy Ritchie ile tanışması

Angelina Jolie ile oynadığı 'Mr. & Mrs. Smith'

Jennifer Aniston'dan ayrılıp Angelina Jolie ile birlikte olması

Altı çocuklu bir aile kurması

Son filmi 'World War Z'

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Brad Pitt: Zamanında Serseri Bir Çocuktum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement