Taraf'tan Ayrılan Yazarlar, Türkiye Gazetesi'ne Geçti - Son Dakika
Medya

Taraf'tan Ayrılan Yazarlar, Türkiye Gazetesi'ne Geçti

Taraf\'tan Ayrılan Yazarlar, Türkiye Gazetesi\'ne Geçti

Türkiye Gazetesi, Taraf'tan ayrılan Alper Görmüş, Yıldıray Oğur, Melih Altınok, Ceren Kenar ve Arzu Yıldız'ı kadrosuna kattı.

17.09.2013 12:12  Güncelleme: 12:13

Türkiye Gazetesi yeni tasarımı ve kadrosuna kattığı yeni yazarlarıyla okuyucusunun karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeniden yapılanan ve logosunda yenilenmeye giden Türkiye gazetesi Taraf Gazetesi'nden ayrılan pek çok isimle el sıkıştı.

TARAF'TAN 5 İSİM TÜRKİYE GAZETESİ'NDE

Taraf Gazetesi'nde yaşanan deprem sonrası istifa eden isimlerin birlikte dergi ya da internet portalı kurma projesi askıya alınınca devreye giren Türkiye Gazetesi beklemede olan 22 yazardan bazılarını kadrosuna kattı. Yeni yayın dönemine tamamen yenilenerek girme kararı alan Türkiye Gazetesi, Taraf Gazetesi'nden ayrılan Alper Görmüş, Yıldıray Oğur, Melih Altınok, Ceren Kenar ve Arzu Yıldız ile anlaştı. Akşam gazetesinden istifa eden Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan da Türkiye gazetesine transfer olan isimler arasında yer aldı. Yazarlar Türkiye Gazetesi sütunlarında yeni sezon olarak belirlenen 17 Eylül'de okurları ile buluşacaklar.

"BAZI YAZARLARLA DA GÖRÜŞÜLÜYOR"

Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak yaptığı açıklamada, "Öncelikle içeriği oldukça zenginleştirdik. Bu içeriği beğenileceğini düşündüğümüz bir görsel mizanpaj içerisinde sunmaya çalıştık. Bunun yanında toplumun yakından tanıdığı bazı isimler aramıza katıldı. Yani logomuzu değiştirdik. Bundan sonra tabiri caizse daha kaliteli bir gazeteyi, daha kaliteli bir sunumla ve kalemlerle sunacağız. Deniz Ülke Arıboğan, Alper Görmüş, Yıldıray Oğur ve Burcu Çetinkaya bunlar aramızda olacaklar. Görüşmekte olduğumuz bazı yazarlarımız da var. Bunları netleştireceğiz. Daha güçlü yazar kadrosu ve içeriğiyle güzel bir gazete yapmaya çalıştık." dedi.

ARIBOĞAN: AYNI YERE AKACAĞIZ

Akşam Gazetesi'nden istifa ederek Türkiye Gazetesi'ne katılan Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan ise, " 'Tebdili mekanda ferahlık var' dediler. Zaten Nuh Albayrak çok yakın bir arkadaşım benim. O da buraya epeydir davet ediyordu beni. Akşam Gazetesi'nde de yeni bir oluşum vardı. Önlerini açmak adına istifa ettim. Şimdi de yenilenmiş Türkiye Gazetesi'nde yazılarıma devam edeceğiz. Farklı nehirler olarak Türkiye Gazetesi geleneğiyle aynı yere akacağız. " şeklinde konuştu.

Çırağan Sarayı'ndaki geceye Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve basın dünyasından bir çok yazar katıldı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Taraf'tan Ayrılan Yazarlar, Türkiye Gazetesi'ne Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement