Chery Bayi Geliştirme ve Satış Müdürlüğü Görevine Yeni Atama - Son Dakika
Otomobil

Chery Bayi Geliştirme ve Satış Müdürlüğü Görevine Yeni Atama

Chery Bayi Geliştirme ve Satış Müdürlüğü Görevine Yeni Atama

Chery, bayi ve satış ağını güçlendirmek hedefiyle aldığı yeniden yapılandırma kararı çerçevesinde Dr. Aydoğan Süer ile yollarını birleştirdi.

12.06.2011 06:00

Atamayla ilgili olarak görüşlerini dile getiren Süer, 'Amacımız bayiye sadece araç satmak değil. Bölgede satışları etkileyen demografik ve ekonomik özellikleri değerlendirerek başarıyı uzun vadelere yayacak yenilikçi pazarlama ve satış stratejileri oluşturmak. Bu şekilde bayimize yol göstererek onlarla birlikte kazanmak hedefindeyiz. 'dedi.

Dr. Aydoğan Süer hakkında

1999 yılında Tüzün Yapı A. Ş'de profesyonel yaşama atılan Süer, 2002 yılında Kurumsal İletişim ve İdari İşler Müdür Yardımcısı olarak görev aldığı MNG Havayolları'nda 2004 yılına kadar görevini sürdürdü. 2005 yılında Baymer Turizm ve Yatırım A. Ş'ye geçerek, şirket çatısı altında bulunan Carousel Alışveriş Merkezi'nde İşletme Müdürü olarak başladığı görevinde ise başarılarla dolu 5 yıl geçirdi. Süer, bu süre içerisinde 2007- 2010 yılları arasında, birçok siyasi parti teşkilatında örgütlenme, örgütler içerisinde koordinasyonun sağlanması, reklam ve tanıtım ve kişisel imaj konusunda siyasi partilere danışmanlık hizmeti verdi.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olan Aydoğan Süer'in Ahmet Yesevi Üniversitesi'nde İşletme MBA ve California Preston Üniversitesi Yönetim Bilimi dalında doktora derecesi bulunuyor. Akademik derecelerinin yanı sıra Brayer State Üniversitesi'nden Pazarlama, Stratejik Planlama, Etkili İletişim, Yönetim Becerilerini Geliştirme ve Liderlik; İstanbul Aydın Üniversitesi'nden Lojistik; Türk Psikologlar Derneği'nden ise Etkili İletişim ve Empati konularında sertifika sahibi olan Süer'in 'İşletme Yönetim Süreci' konulu bir de kitabı bulunuyor. İyi derecede İngilizce bilen Süer, 1981 doğumlu, evli ve bir çocuk babası.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Chery Bayi Geliştirme ve Satış Müdürlüğü Görevine Yeni Atama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement