Goody Hayvanları Koruma Günü Etkinliği - Son Dakika
Otomobil

Goody Hayvanları Koruma Günü Etkinliği

Goody Hayvanları Koruma Günü Etkinliği

Goody, Dünya Hayvanlar Gününü karnaval coşkusunda kutladı.

03.10.2011 08:26

Goody, Dünya Hayvanlar Günü'nü çeşitli etkinliklerle karnaval coşkusunda kutladı. Nişantaşı'nda, kutlamalar çerçevesinde yapılan etkinliğe çok sayıda hayvansever ve dostları katıldı. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün de katıldığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Goody aynı zamanda Mustafa Sarıgül adına Bolluca Ormanlarındaki sahipsiz hayvanlar için 300 kg mama bağışladı.

Mim sanatçılarının etkileyici gösteriler sunduğu etkinlikte, hayvan kostümlü bando takımı karnavalı müzikle renklendirdi. Goody, sevimli dostlarımız için sağlıklı beslenmenin ipuçlarını da verdi. Tüm hayvanseverler ve dostları Dünya Hayvanlar Günü'nü karnaval coşkusuyla kutladı.

Türkiye'nin en yenilikçi markası Goody, Dünya Hayvanlar Günü çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenleyerek onların hayatımızda ne kadar önemli bir yere sahip olduğuna ve beslenmelerinin önemine dikkat çekmeyi hedefliyor.

"Dünya Hayvanlar Günü" kapsamında düzenlenen bir diğer etkinlik ise 1-4 Ekim tarihleri arası Carrefour, Migros, Real Metro, Tekzen, Bauhaus, Praktiker, Kipa ve Tesco 'larda gerçekleşecek kampanyalar. 4 gün boyunca sevimli dostlarımızın mamalarının özel indirimlerle satılacak.

Evlerinizin neşe kaynağı kedi ve köpeklerimizin sağlıklı ve mutlu olmalarında büyük önem taşıyan dengeli beslenmenin öneminin vurgulanacağı etkinliklerde, mamaların faydalarının altı çiziliyor. Kedi-köpeklerin dengeli şekilde beslenmeleri, doğru kaloriyi almaları için de doğru besinlerin seçilmesi gerekiyor.

Dünya Hayvanlar günü kapsamında yapılan etkinlikler, 02 Ekim Pazar günü de Bağdat Caddesi'nde devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil Goody Hayvanları Koruma Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement