Jeep'ten Ekim Ayına Özel Kampanya - Son Dakika
Otomobil

Jeep'ten Ekim Ayına Özel Kampanya

Jeep\'ten Ekim Ayına Özel Kampanya

Türkiye'de başarılı bir satış grafiği yakalayan Jeep markası, ekim ayında sabit kur ve kredili ödeme avantajlarını içeren bir kampanya düzenliyor.

18.10.2013 15:00  Güncelleme: 15:23

Tofaş çatısı altında temsil edilen efsanevi marka, kampanya kapsamında Jeep tutkunları için birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. Koç Fiat Kredi bünyesinde yer alan Jeep Finans desteğiyle yürütülen kampanya süresince, Yeni Jeep Grand Cherokee ve Wrangler modelinde Euro kuru 2,60 TL'ye sabitlenirken, 120.000 TL'ye kadar % 0,87 faizli 36 ay vadeli kredi imkanı da sunuluyor.

Türkiye'de Tofaş çatısı altında temsil edilen efsanevi Jeep markası, Ekim ayı boyunca sürecek ve tüm modellerinde geçerli olacak kampanyalarıyla fark yaratıyor. Koç Fiat Kredi bünyesindeki Jeep Finans kanalıyla yürütülen kampanyada, Jeep tutkunları için birbirinden avantajlı fırsatlar sunuluyor. Kampanya kapsamında, Yeni Jeep Grand Cherokee veya Wrangler'a sahip olmak isteyenlere Euro kuru 2,60 TL olarak sabitlenirken, 120.000 TL'ye kadar %0,87 faizli 36 aylık çok cazip bir kredi imkanı sunuluyor. Otomobilseverler, markanın kompakt SUV segmentindeki başarılı temsilcisi Jeep Compass'a ise 40.000 TL'ye 24 ay vadeli ve %0,69 faizli kredi seçeneğiyle sahip olabiliyor.

Ekim ayı süresince Jeep sahibi olmak isteyenler, Wrangler'a 78.110 Euro, Yeni Jeep Grand Cherokee'ye ise 106.500 Euro'dan başlayan fiyatlarla sahip olma imkanını yakalıyor.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Jeep'ten Ekim Ayına Özel Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement