90'dan Çıkardı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

90'dan Çıkardı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
90\'dan Çıkardı

Erzurum'un İşgalden Kurtuluş Törenlerine Katılan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Vali Sebahatin Öztürk ile Açılışını Yaptığı Halı Sahada Karşılıklı Olarak Üçer Penaltı Attı.

Erzurum’un işgalden kurtuluş törenlerine katılan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Vali Sebahatin Öztürk ile açılışını yaptığı halı sahada karşılıklı olarak üçer penaltı attı.

Akdağ, helikopter kazasında yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun adının verildiği Yakutiye Semti’ndeki parkı gezerken, Vali Sebahattin Öztürk’ü halı sahada penaltı atışına davet etti. İlk önce Bakan Akdağ, kaleye geçti. Vali Öztürk, kullandığı üç penaltıdan ikisini dışarı attı, birini de kaleci Akdağ doksandan çıkardı. Daha sonra kaleye geçen Vali Öztürk’e üç penaltı atan Akdağ ise atışlardan birini gole çevirmeyi bildi ve 1-0 kazandı.

Kaynak: DHA