AB Bakanı Çavuşoğlu'nun Kutlama Mesajı - Son Dakika
Politika

AB Bakanı Çavuşoğlu'nun Kutlama Mesajı

AB Bakanı Çavuşoğlu\'nun Kutlama Mesajı

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Noel Bayramı’nı kutlayan Ermeni kökenli vatandaşlar ile Fota Yortusu’nu (Teofani Bayramı) idrak eden Rum Ortodoks vatandaşların bayramlarını kutladı.

06.01.2014 16:03

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Noel Bayramı'nı kutlayan Ermeni kökenli vatandaşlar ile Fota Yortusu'nu (Teofani Bayramı) idrak eden Rum Ortodoks vatandaşların bayramlarını kutladı.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Çavuşoğlu yayınladığı mesajda, tarih boyunca farklı inanç ve kültürlere ev sahipliği yapan Anadolu'nun insanlık mirasına mal olmuş değerlerin ortaya çıktığı ve hoşgörü ikliminin her daim hakim olduğu bir coğrafya olduğunu kaydederek, "Bu coğrafyada farklı ırklara, dinlere ve kültürlere sahip insanlar bir arada yaşamış, acıyı ve sevinci paylaşmıştır. Bugün de aynı coğrafyada kurulmuş olan modern Türkiye Cumhuriyeti'nde çeşitli ırk, din ve kültüre sahip vatandaşlarımızla barış içinde birlikte yaşıyor, ülkemizin yükselmesi ve kalkınması için birlikte çalışıyoruz. Bu çerçevede bugün Noel Bayramı'nı kutlayan Ermeni kökenli vatandaşlarımız ile Fota Yortusu'nu (Teofani Bayramı) idrak eden Rum Ortodoks vatandaşlarımızı en iyi dileklerimle tebrik ediyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AB Bakanı Çavuşoğlu'nun Kutlama Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement