Adana CHP'ye Yeni Başkan - Son Dakika
Politika

Adana CHP'ye Yeni Başkan

Adana CHP\'ye Yeni Başkan

ADANA, (DHA) İL başkanları toplantısında, Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen açıklamayı gecikerek imzalayan CHP Adana İl Başkanı Serdar Seyhan ve il yönetiminin görevden alınması üzerine kurucu il başkanı olarak atanan Zeydan Karalar, görevi devraldı.

07.07.2010 16:07

ADANA, (DHA)

İL başkanları toplantısında, Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen açıklamayı gecikerek imzalayan CHP Adana İl Başkanı Serdar Seyhan ve il yönetiminin görevden alınması üzerine kurucu il başkanı olarak atanan Zeydan Karalar, görevi devraldı. Adana CHP'de 'köklü değişim' olarak nitelenen atama öncesindeki kurultayda da, 'CHP'nin bilişim uzmanı' olarak tanınan il başkanının milletvekili kardeşi Tacidar Seyhan Parti Meclisi'ne seçilememişti.

CHP'nin yeni İl Başkanı Zeydan Karalar, görevi İl Eski Sekreteri Tevfik Olgun'dan devraldı. Devir teslim töreninde görevden alınan Serdar Seyhan bulunmadı. Karalar konuşmasında, hedefin CHP'yi Adana'da birinci parti yapmak olduğunu belirterek, "CHP iktidara yürüyor. Birinci parti olmanın dışındaki hiçbir şey bizim için başarı sayılmayacak. Ülkemizde çok ciddi rejim tehlikesi var. Vatandaş işsiz, yoksul. Üretim yok. İthalat var. Türkiye'yi bu tablodan CHP iktidarı kurtaracak" dedi.

Karalar, Adana'nın 'işsizlik şampiyonu' olmasına da değinirken, kavgasız bir dönem başlatacakları vaadinde bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Adana CHP'ye Yeni Başkan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement