Adana'da "Adım Adım 2023, İl İl Anadolu" heyecanı - Son Dakika
Politika

Adana'da "Adım Adım 2023, İl İl Anadolu" heyecanı

Adana\'da "Adım Adım 2023, İl İl Anadolu" heyecanı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezince organize edilen "Adım Adım 2023, İl İl Anadolu" programı yarın (4 Aralık 2021 Cumartesi) Adana'da gerçekleştiriliyor.

03.12.2021 14:29  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezince organize edilen "Adım Adım 2023, İl İl Anadolu" programı yarın (4 Aralık 2021 Cumartesi) Adana'da gerçekleştiriliyor.

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı'nın verdiği bilgiye göre, program kapsamında Adana Milletvekili MYK Üyesi Muharrem Varlı, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, MYK Üyesi Uğur Öztürk, MYK Üyesi Serdar Soydan, MDK Üyesi Kürşat Türker Ercan ve teşkilatlar Adana'da bir dizi ziyaret ve programa katılacaklar.

İlk olarak Çukurova ilçesinde bulunan Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli'nde basınla kahvaltıda bir araya gelecek olan heyetin gün içinde devam edecek birçok programı bulunuyor. Şehit aileleri, odaların yönetimleri, muhtarlar, ülkücü şehit aileleri ve çeşitli sivil toplum örgütleriyle de buluşacak olan heyet, Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi'nde ise "Güçlü Türkiye-Kadın ve Gençlik" programına da katılacak.

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Teşkilatlarımız vatandaşlarımızla bir olmaya, onlarla kucaklaşmaya devam ediyor. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla organize edilen 'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu" temasıyla Adana'mızda yapılacak olan programla, çalışmalarımıza yeni bir ivme kazandıracağız. Günlerdir yaptığımız tüm hazırlıklarımız tamamlandı. Teşkilatlarımız büyük bir heyecan içinde. Yalanlarla, fitnelerle ülkemizi, milletimizi büyük bir kaosun içine çekmeye, emperyalizmin hizmetine sokmaya çalışanlara fırsat vermemek, Türkiye'mizi daha güçlü kılmak adına, 'Hedef 2023, Lider Ülke Türkiye' misyonuyla her geçen gün daha fazla sahada olacağız ve daha çok fazla çalışacağız" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Adana'da 'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu' heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • AKP Milletvekili Faruk Çelik, Artvin-Ardahan yolunun bitirilmemesiyle ilgili tepki aldı
    17:49 AKP Milletvekili Faruk Çelik, Artvin-Ardahan yolunun bitirilmemesiyle ilgili tepki aldı

    AKP Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Artvin'in Ardanuç ilçesinde düzenlenen mitingde Artvin-Ardahan yolunun bitirilmemesiyle ilgili tepki aldı. Bir yurttaşın hatırlatması üzerine Çelik, yolun sağlıklı bir şekilde bağlanacağını söyledi.

  • Bartın'ın Amasra ilçesinde bin 500 kişilik iftar sofrası kuruldu
    17:49 Bartın'ın Amasra ilçesinde bin 500 kişilik iftar sofrası kuruldu

    Bartın'ın Amasra ilçesinde bin 500 kişilik iftar sofrası kuruldu. Belediye Başkanı Recai Çakır tarafından düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık bin 500 kişi katıldı. İftar sofrasında, vatandaşlar tarihi Amasra Kalesi'nin gölgesinde bir araya geldi. Başkan Çakır, konuşmasında Amasra'da yapılan çalışmaları ve yeni projeleri anlattı.

  • Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor
    17:48 Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya'da düzenlediği mitingde, Konya'da üye sayısının 32 bine ulaştığını ve Türkiye genelinde ise adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüdüklerini açıkladı.


Advertisement