Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin, Kadın Milletvekillerine Veda Yemeği Verdi - Son Dakika
Politika

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin, Kadın Milletvekillerine Veda Yemeği Verdi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin, Kadın Milletvekillerine Veda Yemeği Verdi

COŞKUN ERGÜL Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, kadın milletvekillerine veda yemeği verdi.

18.12.2013 22:22

COŞKUN ERGÜL - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, kadın milletvekillerine veda yemeği verdi.

Şahin'in, Ankara Palas Devlet Konukevi'ndeki verdiği veda yemeğine, MHP dışında; AK Parti, CHP ve BDP'li kadın milletvekilleri katıldı. Yemekte, TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, AK Parti Grup Başkanvekili Belma Satır'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda AK Parti'li kadın milletvekili, BDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan'ın da aralarında bulunduğu bir grup BDP'li milletvekili, CHP İstanbul Milletvekili Binnaz Toprak, CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli ve CHP Balıkesir Milletvekili Ayşe Nedret Akova yer aldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Satır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bakan Şahin'in her bütçe görüşmesinden sonra kadın milletvekillerine yemek verdiğini anımsatarak, "Bu seneki yemek, hem bu anlamda, bütçe görüşmelerinden sonra verilen teşekkür yemeği hem de veda yemeği oldu" dedi.

Yemekte kadın milletvekilleri olarak biraraya geldiklerini ve sohbet ettiklerini ifade eden Satır, şöyle konuştu: "Fatma hanım duygusal bir konuşma yaptı, kendisini şarkılarla türkülerle Gaziantep'e uğurladık. En azından Meclis'in yoğun ağır havasını, bütçenin ağırlığını biraz da olsun atmış olduk. Gülşen hanım (Orhan) ve Sakine hanım (Öz) türkü söylediler, bizler de onlara katıldık, hep birlikte eğlendik. Fatma hanım, 'siyasete burada başladım, şimdi yeni bir görevle buradan ayrılıyorum. Hepinizin kalbine dokundum, sizler de bana dokundunuz. Şimdi ayrılıyorum, hakkınızı helal edin, hepinizi Gaziantep'e bekliyorum' dedi. Ayrıca, Ayşe Nur Bahçekapılı, Pervin Buldan ve Nedret Akova konuşma yaptı."

Satır, Fatma Şahin'in hem milletvekilliği hem de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı döneminde her partiye eşit mesafede olduğunu, her partinin getirdiği politikaları ve projeleri desteklediğini ifade ederek, "Kadın, engelli, yaşlı ve aile için yapılması gereken ilk adımları atan bir bakandı. Türkiye Cumhuriyeti, Fatma hanımı bu yönüyle her zaman anacak. Bu birleştirici, ılımlı, fikirlere, düşüncelere, yaşam tarzlarına saygılı haliyle hatırlanacak" diye konuştu. - TBMM

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin, Kadın Milletvekillerine Veda Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement