AK Parti 3'üncü Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi Önünde Havai Fişekli Kutlama - Son Dakika
Politika

AK Parti 3'üncü Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi Önünde Havai Fişekli Kutlama

AK Parti 3\'üncü Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi Önünde Havai Fişekli Kutlama

1 Kasım genel seçiminin henüz resmi olmayan sonuçlarının açıklanmasının ardından, AK Parti 3’üncü Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi önünde eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Mehdi Eker’in de araların bulunduğu grup, zaferin havai fişekle kutladı.

01.11.2015 22:20

1 Kasım genel seçiminin henüz resmi olmayan sonuçlarının açıklanmasının ardından, AK Parti 3'üncü Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi önünde eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı 3'üncü Bölge Milletvekili Adayı Mehdi Eker'in de araların bulunduğu grup, zaferin havai fişekle kutladı.

1 Kasım genel seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarının açıklanmasının ardından AK Parti 3'üncü Bölge milletvekilleri ilk zafer kutlamasını seçim koordinasyon merkezinde yaşadı. Yüzlerce AK Partili vatandaşın akın ettiği seçim koordinasyon merkezinde sonuçların takip edilmesinin ardından aralarında, eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı AK Parti İstanbul 3'üncü Bölge Milletvekili Adayı Mehdi Eker ve milletvekili adayları Serap Yaşar, Halis Dalkılıç, Abdullah Başçı, Mehmet Emin Ertekin, Haşim Taşkıran ve SKM Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'un da bulunduğu grup, sonuçlara ilişkin değerlendirmede bulundu. Açıklamaların ardından koordinasyon merkezi önünde partililer seçimin zafer coşkusunu havai fişek gösterisi ile kutladı.

Havai fişek gösterisi öncesi partililere seslenen Eker, Türkiye'nin istikrarı, barışı ve kardeşliği seçtiğini ifade ederek, "Bütün milletimize şükran borçluyuz, İstanbul 3'üncü Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Abdurrahman Dursun'un şahsında bütün ilçe SKM başkanlarını, ekiplerini, kadın kollarımızı, gençlik kollarımızı, belediye başkanlarımızı, belediye meclis üyelerimizi, bütün teşkilat mensuplarımızı ve bütün milletvekili adaylarımızı yürekten tebrik ediyorum, onlara teşekkür ediyorum. Resmi olmayan sonuçlara göre 3'üncü Bölgede AK Parti 16 milletvekili kazandı. Değerli kardeşlerim tabii dışarıdan gelen oyların belirlenmesiyle, oylarımızın daha iyi ve yüksek noktaya taşınması bekleniyor. Yani şu anda yurt dışından gelen oylar önemli bir etki yaratacak inşallah. Ama en önemlisi şu, barış içerisinde iyi bir Türkiye'nin yaratılması, dosta düşmana karşı Türkiye'nin güçlü bir yapı ile bir gelecek inşa etmesi ve bunun içinde ihtiyaç duyduğu istikrar, Allah'ın izniyle bu seçim sonuçlarıyla ortaya konmuştur. AK Parti hiçbir zaman milletin iradesinin üstüne başka bir irade tanımamıştır. Hep vesayeti reddetmiştir. Millete layık olmaya, millete hizmet etmeye çalışmıştır. Allah bizi milletimize mahcup etmesin" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti 3'üncü Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi Önünde Havai Fişekli Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement