AK Parti Adayı Boyraz, Seçim Çalışmalarını Büyükada'da Sürdürdü - Son Dakika
Politika

AK Parti Adayı Boyraz, Seçim Çalışmalarını Büyükada'da Sürdürdü

AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Osman Boyraz, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Büyükada’da, önce esnafı ziyaret etti, sonra da pazara girerek vatandaşlarla sohbet etti.

22.05.2015 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Osman Boyraz, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Büyükada'da, önce esnafı ziyaret etti, sonra da pazara girerek vatandaşlarla sohbet etti. Sokakta gördüğü turistlerle de sohbet eden Boyraz, pazar ziyareti sırasında tezgahın başına geçerek vatandaşlara yardımcı oldu.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Osman Boyraz, Büyükada'da seçim çalışmalarını sürdürdü. Büyükada'yı karış karış dolaşan Boyraz, önce AK Nokta'da vatandaşlarla buluştu. Daha sonra esnaf ziyaretinde bulunan Boyraz, esnafın sorunlarını dinledi. Sokakta gördüğü turistlerle de sohbet eden Boyraz, ardından pazara girdi. Pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla selamlaşan Boyraz, bir ara tezgaha geçerek vatandaşlara erik verdi. Yanında bulunan pazarcı ise Boyraz'ı vatandaşlara tanıttı. Boyraz'ın Büyükada'daki çalışması gün boyunca sürdü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Adayı Boyraz, Seçim Çalışmalarını Büyükada'da Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement