AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, esnafı ziyaret etti.
Batman'da Göktaksi Mahallesi'ndeki esnafın bayramını kutlayan Özdemir, Kurban Bayramı'nın insanlar arasında kaynaşmayı sağlayan mübarek günlerden olduğunu söyledi.
Özdemir, "Resmi bayramlaşmanın dışında esnafı ziyaret ediyoruz. Eksikleri, eleştirileri varsa onları dinliyoruz. Halkımızla beraber olmak bize güzel bir his veriyor" dedi.
Bir vatandaşın, Mardin'in Nusaybin ilçesinden yapılan istinat duvarına tepki göstermesi üzerine Özdemir, şunları kaydetti:
" Suriye'de kardeş kanı akıyor. Elbette hepimizin yüreği yanıyor. Orada kanın akmaması için elimizden gelen adımları atmamız gerekiyor. Ceylanpınar ve sınır boylarındaki ilçelerimizde seken kurşunlardan hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız var. Batman'da yaşayan yaklaşık 5 bin Suriyeli kardeşimiz var. Bir arada yaşamak için şartları ve koşulları oluşturmamız gerekir"
-ziver özdemir
-esnaf ziyareti
Son Dakika › Politika › AK Parti Batman Milletvekili Özdemir, esnafı ziyaret etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.