AK Parti Edirne ve Keşan İl Başkanlıklarında Bayramlaşma Programı Düzenlendi - Son Dakika
Politika

AK Parti Edirne ve Keşan İl Başkanlıklarında Bayramlaşma Programı Düzenlendi

AK Parti Edirne ve Keşan İl Başkanlıklarında Bayramlaşma Programı Düzenlendi

AK Parti Edirne İl Başkanlığı ve AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programları düzenledi. AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ve AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Edirne'de partililerle bir araya gelerek bayramlaştı. İba, yaptığı konuşmada coşku ve beraberlik içinde bayramlaşmanın gerçekleştirildiğini belirtti. AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı'nda da bayramlaşma programı düzenlendi ve Aksal, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç ile birlikte partililerle bayramlaştı.

28.06.2023 16:28

AK Parti Edirne İl Başkanlığınca Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ve AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Edirne İl Başkanlığında partililerle bayramlaştı.

İba burada yaptığı konuşmada, coşku ve beraberlik içerisinde bir bayramlaşma gerçekleştirdiklerini söyledi.

Tüm teşkilatın ve sevdiklerinin bayramını yürekten kutladığını belirten İba, çok çalıştıklarını ve çalışmayı sürdüreceklerini kaydetti.

Programa AK Parti Edirne Kadın Kolları Başkanı Nergiz İnce ve AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Önder Özcan da katıldı.

AK Parti Keşan İlçe Başkanlığında da bayramlaşma programı düzenlendi.

Aksal, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, AK Parti Keşan İlçe Başkanlığında partililerle bayramlaştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Edirne ve Keşan İl Başkanlıklarında Bayramlaşma Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement