AK Parti Etimesgut İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi - Son Dakika
Politika

AK Parti Etimesgut İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi

AK Parti Etimesgut İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, "Bugün dünya markası haline gelmiş bir partinin mensuplarıyız.

08.01.2012 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, "Bugün dünya markası haline gelmiş bir partinin mensuplarıyız. Bu parti en önemli referansını, en büyük ilhamını millet iradesinden alıyor" dedi.

Etimesgut ilçesinde Durmuşoğulları Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti Etimesgut İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'ne konuşan Alparslan, halkın rüyalarını gerçekleştirmek için canla başla çalıştıklarını dile getirerek, "Bugün dünya markası haline gelmiş bir partinin mensuplarıyız. Bu parti en önemli referansını, en büyük ilhamını millet iradesinden alıyor ve başında da dünya lideri olmuş 'Adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan' bulunuyor" diye konuştu.

"Bu ülke ve millet hak ettiği yarınlara hep beraber taşınacaktır" diyen Alparslan, AK Parti olarak 10 yıllık süreye çok büyük başarılar sığdırırken, çok büyük badireler de atlattıklarını ifade etti. Murat Alparslan şöyle konuştu:

"Bu ülkenin Başbakanı, Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı'nın kitaplarında bulunan bir şiiri okuduğu için maalesef bir hapis cezasına çarptırılmıştı ve Pınarhisar Cezaevi'nde hapis yattı. Sonrasında milletvekilleri seçimlerine katıldığında muhtar bile olamaz deniliyordu ve bir takım manipülasyonlarla seçilmiş hakkı elinden alındı ve 'milletvekili olma hakkı' kaldırıldı. Nihayetinde 'yiğit düştüğü yerden kalkar' misali genel seçimlerde Siirt'ten parlamentoya katıldı. Sonrasında yine pek çok

badireler atlattı. AK Parti, milletin üzerine kurulmaya çalışılan vesayetlerden kurtuldu, bir takım kurumların, kuruluşların, şahısların demokrasi idare etme gayretleri boşa çıkarıldı."

"BİZ KISA VADEDE 2023 TÜRKİYE'Sİ İSTİYORUZ"

Alparslan, Türkiye'nin güçlü ekonomisiyle lider ülke konumuna ulaştığını belirterek, "Artık yücelmiş, sadece ülkemizde değil dünyada 'lider ülke', her türlü meselede 'ne diyecek, ne yapacak' diye ağzına bakılan fenomen bir ülke konumundadır" dedi.

Çalışmalarını sadece seçimlere yönelik değil gelecek nesillere yönelik olarak yaptıklarını vurgulayan Alparslan, "Biz kısa vadede 2023 Türkiye'si istiyoruz ve Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında ülkemizin en büyük ilk 10 ekonomiden biri olması için çok daha fazla çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaları sık sık partililerin 'Türkiye sizinle gurur duyuyor' sloganlarıyla kesilen Alparslan, şunları kaydetti:

"Partimize olan ilgi her geçen gün artıyor. Çünkü biz milletin diliyle konuşuyor, milletin gözüyle görüyor, milletin gözüne hitap ediyoruz. Fakat bizlere yönelen bu teveccüh, bu takdir arttıkça biz tembelliğe ve rehavete değil daha çok çalışmaya, daha çok gayrete dönüşüyoruz. İlk günkü gibi heyecanımızı diri tutuyoruz." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Etimesgut İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement