AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler için Malatya'dan aday adaylığı başvurusunda bulundu.
3. dönem milletvekilliği için AK Parti Malatya İl Teşkilatında aday adaylığı başvuru dosyasını İl Başkanı Hakan Kahtalı'ya teslim eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'nın her seçimde AK Parti'ye rekor düzeyde destek verdiğini hatırlatarak 7 Haziran 2015 seçimlerinde de bu desteğini sürdüreceğini söyledi.
Malatya'daki bu başarının arkasında il teşkilatının da büyük emeklerinin olduğunu dile getiren Çalık, destek veren herkese teşekkür etti. 2015 genel seçimlerinde bir kez daha Malatya'dan milletvekili olma arzusu ile başvurusunu gerçekleştirdiğini söyleyen Çalık, "Allah, bu yolda bizleri mahcup etmesin. Biz, milletimize ve halkımıza layık olabilmek için çok ciddi mücadeleler ettik. İnşallah bundan sonra da etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı da, Genel Başkan Yardımcısı Çalık'ın, Malatya'nın sorunlarını çözme adına önemli çalışmalara imza attığını belirterek başarılar diledi. - MALATYA
Son Dakika › Politika › AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?