AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, "Terör örgütlerini Almanya'da konuşturuyorlar ama Türk bakanlarını konuşturmuyorlar." dedi.
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Yıldırım, burada yaptığı açıklamada, "Terör örgütlerini Almanya'da konuşturuyorlar ama Türk bakanlarını konuşturmuyorlar. Fransa 'hayır' diyor, Almanlar 'hayır' diyor. Hollanda 'hayır' diyor. Amerika 'hayır' diyor. İsrail 'hayır' diyor. PKK da 'hayır' diyor. DEAŞ da 'hayır' diyor, FETÖ de 'hayır' diyor." şeklinde konuştu.
Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya yönelik skandal tavrıyla da ilgili değerlendirmelerde bulunan Yıldırım, "En çok kadın haklarını savunan ülkelerden biri Hollanda'ydı. Hollanda'da Bakanımızı içeri almadılar. Bu ne biçim demokrasidir? Bu ne biçim insan haklarıdır? Bu ne biçim kadın haklarıdır?" diyerek tepkisini dile getirdi.
Türkiye'nin istikrara ihtiyacı olduğunu ifade eden Yıldırım, ülkedeki birçok sorunun 16 Nisan'da çıkacak 'Evet' kararıyla tarihe karışacağını belirtti.
Son Dakika › Politika › AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Yıldırım Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.