AK Parti Heyeti Fabrikalar ve Küçük Sanayi Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

AK Parti Heyeti Fabrikalar ve Küçük Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

AK Parti Heyeti Fabrikalar ve Küçük Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ve parti yetkilileri, 1 Kasım’da yapılacak olan seçimleri ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

16.10.2015 12:38

Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ve parti yetkilileri, 1 Kasım'da yapılacak olan seçimleri ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ak Parti İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Ak Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık ve Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri seçim çalışmaları kapsamında, fabrikaları ve küçük sanayi esnafına ziyaret etti. İlk olarak Turgut Özen Mermer Sanayi ve Ticaret A.Ş.'yi ziyaret eden Ak Parti heyeti, fabrika sahibi Turgut Özen ağırladı. Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ve fabrika sahibi Turgut Özen'in Bilecik sanayisi ve kalkınması hakkında yapılan sohbetlerin ardından ziyaret son buldu. Daha sonra Ak Parti heyeti Bilecik Küçük Sanayi esnafını ziyaret ederek, "Hayırlı işler" dileyerek, esnafın sorunlarını dinlediler.

Son olarak, Ak Parti İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Ak Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, Doğvit Fabrikasını ziyaret ettiler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Heyeti Fabrikalar ve Küçük Sanayi Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement