AK Parti İnegöl'de Referandum Çalışmalarına Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Politika

AK Parti İnegöl'de Referandum Çalışmalarına Başladı

AK Parti İnegöl\'de Referandum Çalışmalarına Başladı
08.03.2017 15:24

AK Parti İnegöl ilçe teşkilatı, referandum çalışmalarına Osmanlı’nın baş veziri İshak Paşa’nın huzurunda başladı.

AK Parti İnegöl ilçe teşkilatı, referandum çalışmalarına Osmanlı'nın baş veziri İshak Paşa'nın huzurunda başladı.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti yöneticileri İshak Paşa türbesini ziyaret etti. İlçe Başkanı Adem Demirel, seçim startının İshak Paşa Hazretlerinin önünde verdiklerini belirterek, "Allah nasip ederse Türkiye'nin önünde çok önemli bir referandum var. Biz her seçim zamanı olduğu gibi referandum startını buradan veriyoruz. Bu çalışmalarımızı layıkıyla yerine getireceğiz inşallah. İnegöl halkının gerekse ülke milletinin 'evet' yönünde karar vereceğini ümit ediyorum. 17 Nisan sabahına İnşallah Türkiye çok daha güzel uyanacak. Çalışmalarımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Çalışmalarımızda teşkilatımıza başarılar diliyorum" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun İnegöl teşkilatına yüzde 80 oy hedefi koyduğunun hatırlatılması üzerine Demirel, "İnşallah bu hedefi yakalamak için elimizden gelen gayreti göstereğiz. Sefer bizden, zafer Allah'tandır. Eğer iyi bir çalışma yapar, insanlarımıza evetin neden önemli olduğunu anlatırsak yüzde 80 oy alabiliriz. İnsanlarımız akli selimine ve vereceği kararlara saygı duyuyorum. Bence yüzde 80 hedefi ulaşılamayacak bir hedef değil. Biz hedefimizi yüksek tutarak çalışmalarımızı o yönde gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti İnegöl'de Referandum Çalışmalarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement