AK Parti'li Aydemir: "Ekonomimiz 2023 itibarıyla daha iyi olacak" - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Aydemir: "Ekonomimiz 2023 itibarıyla daha iyi olacak"

AK Parti\'li Aydemir: "Ekonomimiz 2023 itibarıyla daha iyi olacak"

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Ekonomimiz 2023 itibarıyla daha iyi olacak.

25.11.2022 15:24  Güncelleme: 15:30

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Ekonomimiz 2023 itibarıyla daha iyi olacak." dedi.

Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 3 Aralık'ta "vizyon belgesi" açıklayacağını anımsattı.

İbrahim Aydemir, "Onların vizyonu o kadar dar ki görevde yükselme sınavına katılan öğretmenlere bile 'katılmayın' dedi. Sayın Kılıçdaroğlu, öğretmenlerimize bir başka hedef vermek yerine sınavı protesto ediyor. Ama öğretmenlerimizin tamamına yakını sınava katılarak Sayın Cumhurbaşkanımızın teklifini yerine getirdiler. Öğretmenlerimiz vizyon sahibi, keşke siyasetçilerimiz de böyle olsa." diye konuştu.

CHP'nin heybesinde millete açıklayacakları birikim olmadığını savunan Aydemir, İstiklal Caddesi'nde terör örgütü PKK tarafından yapılan saldırının bile CHP ve HDP tarafından perdelenmeye çalışıldığını söyledi.

Faiz oranlarına da değinen Aydemir, "İlk defa faizde tek haneli bir rakama indik. Cumhurbaşkanımızın çizdiği ufuk bizi buralara getirdi. Piyasalarda bir rahatlama ve huzur var. Ekonomimiz 2023 itibarıyla daha iyi olacak." ifadelerini kullandı.

Bugün Bilge Kağan'ın ölüm yıl dönümü olduğunu hatırlatan Aydemir, şunları kaydetti:

"Bilge Kağan'ın öğretileri var. Bilge Kağan'ın öğretilerini okuduğumuzda daha çok kıvam ve nitelikli hale geliyoruz. Bilge Kağan 'Türk'ten köle olmaz', 'İki Türk tek düşmana saldırmaz', 'Atlı bir yaya, yürüyen düşmana saldırmaz', 'Yalan söylemek yasaktır', 'Aman dileyene el kaldırılmaz', 'Kadın ve çocuğa vurulmaz, esir edilmez' demiş. Bunlara riayet etmeyenlere de ölüm cezası vermiş. Atamızı rahmetle ve minnetle yad ediyorum, mekanı cennet olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti'li Aydemir: 'Ekonomimiz 2023 itibarıyla daha iyi olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement