AK Parti'li Tıngıroğlu'ndan Referandumda Evet Çağrısı - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Tıngıroğlu'ndan Referandumda Evet Çağrısı

AK Parti\'li Tıngıroğlu\'ndan Referandumda Evet Çağrısı

AK Parti Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu, 21 Ekim Tarihinde Yapılacak Referanduma Vatandaşların Katılarak Evet Oyu Kullanmasını İstedi.

15.10.2007 15:33

AK Parti Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu, 21 Ekim tarihinde yapılacak referanduma vatandaşların katılarak evet oyu kullanmasını istedi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla seçim bölgesine gelen AK Parti Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu, 21 Ekim'de yapılacak referandum için vatandaştan 'evet' oyu istedi. Seçim bölgesi Sinop'ta halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Tıngıroğlu, referandum konusunda vatandaşlara bilgi verdi. Referandumun halka açılan kapı olarak gördüklerini söyledi. Kadir Tıngıroğlu, "Biz hükümet olarak halka açılan her kapıyı destekliyoruz. 21 Ekim'de gerçekleşecek referandum için halkımızın tercihlerinin 'evet' olarak

sandığa yansımasını istiyoruz. Halkımızda zaten kendilerine açılan bu kapıyı sonuna kadar aralayacaktır. Göreceksiniz 21 Ekim'de halkın yüzde olarak çok ama çok büyük bir oranı referandumda 'evet' diyecektir" dedi.

(SÖ-SA-ÖK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Tıngıroğlu'ndan Referandumda Evet Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement