AK Parti Merzifon Danışma Kurulu Toplandı - Son Dakika
Politika

AK Parti Merzifon Danışma Kurulu Toplandı

AK Parti Merzifon Danışma Kurulu Toplandı

AK Parti Merzifon ilçe Başkanlığı İstişare ve Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.

20.01.2018 16:30

AK Parti Merzifon ilçe Başkanlığı İstişare ve Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.

Akif Gülle Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya katılan AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, 2019 yılının çok çetin mücadelelerle geçeceğini, bunun için AK Parti kadrolarının daha çok çalışması gerektiğini söyledi.

AK Parti iktidarları döneminde Türkiye'nin bölgesel bir güç haline geldiğini aktaran İpek, "Ülkemizin her köşesine bir sürü yatırımlar yapıyoruz. Bu yatırımları tek başına iktidarımız sayesinde yapıyoruz. Durmadık, büyüdük, Türkiye'yi bölgesel bir güç haline getirdik. Rakiplerimiz Türkiye'den ürkmeye ve korkmaya başladı." dedi.

İpek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Eğer istikrar bozulursa, tek başına iktidarımız sıkıntıya girerse, Türkiye'nin şuanda gelmiş olduğu güçten korkanların tezgahı tutarsa, biz kendi içimizde sıkıntıya girersek, ülkemiz çevresindeki bilek güreşinde direncini kaybeder. Biz artık tökezleyemeyiz. Çünkü tüm dünyadaki mazlumların yükü Türkiye'nin ve AK Parti kadrolarının üzerinde. Eğer gücünü kaybederse ekonomik gücünü, üretme yeteneğini de kaybeder. Bu coğrafyada mal üretme yeteneği olan tek ülke Türkiye'dir.

2019 seçimleri tamamlandığında tek başına iktidarını koruyan, ekonomisi güçlenmiş, çevresindeki risklere karşı dinçli durabilen, terörü kurutmuş, Avrupa'nın bütün ülkeleriyle rekabet edebilen ve üretme yeteneğini daha da artırmış bir Türkiye'yi bizden sonraki nesillere bırakmak zorundayız."

Toplantıya AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu ve partiler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Merzifon Danışma Kurulu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement