AK Parti Milletvekili Adayı Bedri Baş'a Komşularından Tam Destek - Son Dakika
Politika

AK Parti Milletvekili Adayı Bedri Baş'a Komşularından Tam Destek

AK Parti Milletvekili Adayı Bedri Baş\'a Komşularından Tam Destek

AK Parti İstanbul 2’nci Bölge Milletvekili Adayı Bedri Baş, yıllarca oturduğu Balat’ta komşularından destek istedi.

07.05.2015 16:07

AK Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Bedri Baş, yıllarca oturduğu Balat'ta komşularından destek istedi. Komşuları Bedri Baş'a tam destek verirken, Bedri Baş CHP seçim irtibat bürosuna da nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Bedri Baş, Fatih Balat'ta esnaf ziyareti gerçekleştirerek, yıllarca komşuluk yaptığı Balat sakinlerinden destek istedi. Balat'ta gerçekleşen esnaf ziyaretine AK Parti 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Bedri Baş'ın yanı sıra partililer de katıldı. AK Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Bedri Baş, ziyaret sırasında ani bir kararla CHP Seçim irtibat bürosuna girdi. Baş, CHP'lilere başarı dilerken, CHP'liler de Baş'a başarılar diledi. Daha sonra esnafı ziyaret eden AK Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Bedri Baş basın mensuplarının sorularını cevapladı.

"İNSANA YATIRIM YAPTIK"

AK Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Bedri Baş, 62 senedir Balat'ta yaşadığını söyleyerek, "Burada yetiştik. Burada büyüdük. İnsana yatırım yaptık. Devletle vatandaş arasında köprü olmaya çalıştık. Şükürler olsun aralarında dolaşmaya yüzümüz var. Rabbim mahcup etmedi. İnşallah yolu bu olanı da mahcup etmez. Muradımız hayır inşallah akıbetimiz de hayır" dedi.

2'nci bölgede 12 ilçe dolaştığını söyleyen Bedri Baş, "CHP'nin güçlü olduğu ilçelerde de dolaştım. İtiraz veya tepki almadım. Rabbim bu işleri herhalde gönlümüze göre verecek. İnşallah hakkımızda hayırlı olacak. Milletimizin ferasetine güveniyorum. Türkiye artık kendisine dar gelen bu gömlekten kurtulacak. Lime lime her hücresi, bölümü çökmüş bu parlamenter sistemden kurtulup, Rabbimin izniyle başkanlık sistemiyle hizmet edecek. Ceddimiz Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'u alırken bir devri kapadı, yenisini açtı. İnşallah bu iş ikinci olarak Recep Tayyip Erdoğan ve bizlere nasip olacak" diye konuştu.

"MİLLET SEVGİSİ KURU LAFLA OLMAZ"

Bu işlerin hizmet meselesi olduğunu söyleyen Bedri Baş, muhalefete Silifke türküsüyle seslenerek, "Aslı yok yaylasında 10 bin koyunum var benim. Herkes kesesinde yesin, içsin saltanatım var benim' diye bir Silifke türküsü var. Bu işler öyle değil. Bu işler milleti sevme işi. Milleti severseniz ortaya vizyon koyarsınız. İşte 3'üncü havalimanı yapılıyor. Marmaray var. Vatan sevgisi, millet sevgisi kuru lafla olmaz. Cem Uzan vardı. Şunu vereceğim dedi. Bunlar kuru işler. Bu işler hizmet işi vizyon işi. CHP'nin havada kalan vaatlere milletimiz inanıp, oy verip onu iktidar getirmiş olsa ki böyle bir ihtimal sıfır, SGK iflas eder, iki ay sonra kimse emekli maaşı alamaz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Milletvekili Adayı Bedri Baş'a Komşularından Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement