AK Parti Milletvekili Öztaylan Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Milletvekili Öztaylan Açıklaması

AK Parti Milletvekili Öztaylan Açıklaması

AK Parti Balıkesir milletvekilleri Cemal Öztaylan, Tülay Babuşçu ve Ali Aydınlıoğlu, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde temaslarda bulundu.

02.01.2015 17:01

AK Parti Balıkesir milletvekilleri Cemal Öztaylan, Tülay Babuşçu ve Ali Aydınlıoğlu, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde temaslarda bulundu.

AK Parti İlçe Teşkilatı'yla bir araya gelen milletvekilleri, Ayvalık halkının Mevlit Kandili'ni kutladı. Milletvekili Cemal Öztaylan, AK Parti hükümetinin yaptığı hamlelerle Türkiye'nin gerek ekonomik, gerekse politik alanda dünyanın parlayan yıldızı haline geldiğini söyledi. AK Parti olarak hedeflerinin 2023 yılında Türkiye'yi layık olduğu zirveye taşımak olduğunu kaydeden Öztaylan, bazı siyasi partilerin iddia ettikleri gibi AK Parti'nin Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti ve laiklik gibi, ülkenin bölünmez bütünlüğünün en önemli değerleriyle herhangi bir hesaplaşması bulunmadığının altını çizdi. Öztaylan, "Zaten bunun aksinin olduğuna dair en ufak bir kuşku duymuş olsaydım, şu anda bu partinin bünyesinde olmazdım" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ise 12 yıldır Türkiye'nin üzerinde dolaşan karanlık bulutları dağıtarak, ülkeyi aydınlık yarınlara taşımanın kararlılığında olan AK Parti hükümetinin, Türk milletinin gerçek teminatı olduğunu vurguladı. 12 yıllık iktidar dönemlerinde Ayvalık'a başta Lale adasındaki Turizm Otelcilik ve Ticaret Meslek Lisesi Uygulama Oteli olmak üzere, TOKİ tarafından inşa edilen Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Rahim Usta Anadolu Meslek Lisesi, Devlet Hastanesi gibi adeta birer hizmet anıtı olan dev binaları kazandırdıklarını anlatan Aydınlıoğlu, bugüne kadar ilçeye yapmış oldukları hizmetlerin artarak süreceğini sözlerine ekledi.

Milletvekilleri daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Milletvekili Öztaylan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement