ŞANLIURFA - AK Parti Şanlıurfa 7. Olağan İl Kongresi yapıldı - Son Dakika
Politika

ŞANLIURFA - AK Parti Şanlıurfa 7. Olağan İl Kongresi yapıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Bizler sıradan bir partinin mensupları değiliz, bizim bir davamız var, bizim bir derdimiz var, bizim millet diye, ümmet diye, bayrak diye, ezan diye bir derdimiz var. Bizim bu vatanın bölünmez bütünlüğü diye bir derdimiz var." dedi.

17.02.2021 16:17  Güncelleme: 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Bizler sıradan bir partinin mensupları değiliz, bizim bir davamız var, bizim bir derdimiz var, bizim millet diye, ümmet diye, bayrak diye, ezan diye bir derdimiz var. Bizim bu vatanın bölünmez bütünlüğü diye bir derdimiz var." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katıldığı AK Parti Şanlıurfa 7. Olağan İl Kongresi, 11 Nisan Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, kongrede yaptığı konuşmada, başka partilerin küçük ilçelerde bile kavgalarla kongrelerini yaptıklarına şahit olduklarını ancak kendilerinin Allah rızası ve millet için burada olduklarını belirtti. Parti üyelerine teşekkür eden Özhaseki, şöyle konuştu:

"Bizler sıradan bir partinin mensupları değiliz, bizim bir davamız var, bizim bir derdimiz var, bizim millet diye, ümmet diye, bayrak diye, ezan diye bir derdimiz var. Bizim bu vatanın bölünmez bütünlüğü diye bir derdimiz var. Allah bunu elimizden almasın. Liderimiz de sıradan bir lider değil, gençliğinden beri aynı çizgi üzerinde, istikamet sahibi olarak gece gündüz demeden çalışan birisi. Bunlara da yıllardır şahitlik eden bir kardeşinizim."

Özhaseki, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yol arkadaşlığı yaptıkları için çok mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta da partilerinde herkesin davanın neferi olduğunu söyledi. Hizmet eden ve edecek olan tüm teşkilat üyelerine ve il başkanlarına teşekkür eden Usta, şunları kaydetti:

"Bayrağı devralacak başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyoruz. Hiçbir zaman rahat olmadık, her dönem zorluklarla mücadele ettik ama zorluklarla mücadele etmek bizim işimiz. O yüzden Abdurrahman başkanımızın bu zorlu mücadelede ekibiyle birlikte bizler de her daim davanın neferi olarak yanınızdayız, emrinizdeyiz. Şanlıurfa için yapmamız gereken ne varsa hazırız."

Kongrede farklı ilçelerden 17 belediye meclis üyesi AK Parti'ye katıldı. Tek liste ile seçime gidilen kongrede, Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına seçildi.

Kongreye, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Ahmet Akay, Gülender Açanal, Kasım Gülpınar, İbrahim Halil Yıldız, Halil Özşavlı, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de katıldı.

ŞANLIURFA - AK Parti Şanlıurfa 7. Olağan İl Kongresi yapıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Politika ŞANLIURFA - AK Parti Şanlıurfa 7. Olağan İl Kongresi yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda Para Sayma Görüntüleri Soruşturması
    15:53 CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda Para Sayma Görüntüleri Soruşturması

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, iş insanı Hüseyin Köksal'ın ifadesi alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında birçok kişinin ifadesi alınmıştı.

  • Sivas'ta üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü
    15:50 Sivas'ta üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü

    Sivas'ta üniversite öğrencileri, İsrail'in Gazze'de devam ettirdiği katliam ve soykırımı protesto etmek amacıyla yürüyüş gerçekleştirip, ardından basın açıklaması yaptı. Yürüyüşe Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız ile öğrenciler katıldı. Yapılan basın açıklamasında, İsrail'in insanlık suçlarına ortak olan ülkelere tepkisiz kalmadıklarını göstermek ve bu zulmü protesto etmek için bir araya geldikleri ifade edildi.

  • Konya'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi
    15:47 Konya'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi

    Konya'da toplanan Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti. Ellerinde bayrak ve dövizler taşıyan grup, Gazzelilerin destansı direnişine vurgu yaparak, düşmana korku salmaya devam ettiklerini belirtti.

  • Afyonkarahisar ESOB Başkanı: Pazar Günü Esnaf ve Sanatkarımız Ders Verecektir
    15:45 Afyonkarahisar ESOB Başkanı: Pazar Günü Esnaf ve Sanatkarımız Ders Verecektir

    Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Cengiz Üstün, AK Parti İl Başkanlığının düzenlediği iftar programında yaptığı açıklamada, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde vatan hainleriyle yol yürüyenlere ve Afyonkarahisar'a ayar vermeye çalışanlara esnaf ve sanatkarların gereken dersi vereceğini belirtti.

  • İBB Başkan adayı Kurum, AK Parti'nin Sultanbeyli'deki mitinginde konuştu Açıklaması
    15:44 İBB Başkan adayı Kurum, AK Parti'nin Sultanbeyli'deki mitinginde konuştu Açıklaması

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'u bir rant olarak görenleri eleştirdi. Kurum, İstanbul'un liyakatsizliğin kurbanı olduğunu ve kente hizmet edilmediğini belirtti. Ayrıca, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mal beyanıyla ilgili eleştirilerde bulundu ve İstanbulluları sağlam İstanbul'dan yana olmaya çağırdı.

  • TBMM Adalet Komisyonu Başkanı: İsrail'in soykırım davasında alınan tedbirler uygulanmalı
    15:42 TBMM Adalet Komisyonu Başkanı: İsrail'in soykırım davasında alınan tedbirler uygulanmalı

    TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel, İsrail aleyhine açılan soykırım davasında alınan ihtiyati tedbir kararlarının uygulanması gerektiğini ve Uluslararası Adalet Divanından (UAD) yargılama sürecini hızlandırmasını beklediklerini bildirdi. Yüksel, Güney Afrika Cumhuriyeti'nin açtığı soykırım davası kapsamında UAD'nin verdiği yeni tedbir kararlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

  • CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, yerel seçimlerde CHP'ye oy vermeye çağırdı
    15:40 CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, yerel seçimlerde CHP'ye oy vermeye çağırdı

    CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, vatandaşları pazar günü yapılacak yerel seçimlerde CHP'nin adaylarına oy vermeye çağırdı. Şevkin, 'İktidara 31 Mart'ta sarı kart göstereceğiz. Ardından gerçekleşecek ilk genel seçimlerde inanıyorum ki halkımızla birlikte bu kez kırmızı kartımızı çıkaracağız' dedi.

  • Vahap Seçer, Mersin Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti
    15:40 Vahap Seçer, Mersin Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin Sanayi Sitesi'ne ziyaret ederek, site yönetimi ve esnafla bir araya geldi. Seçer, sorunları dinledi ve sanayi sitesinin konumunu değerlendirdi. Ayrıca, sanayi esnafının taleplerine de cevap verdi.


Advertisement