AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Gazze'deki saldırılarını lanetledi - Son Dakika
Politika

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Gazze'deki saldırılarını lanetledi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail\'in Gazze\'deki saldırılarını lanetledi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Gazze'de yerlerinden edilmiş Filistinlilerin yaşadıkları çadırları bombalayarak ve masum sivilleri diri diri ateşe vermesini lanetledi. Çelik, bu soykırım eylemlerinin mahkemelerde cezalandırılacağını belirtti ve uluslararası toplumun bu eylemlere son vermesini istedi.

27.05.2024 00:31

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "İsrail savaş uçaklarının Gazze'de yerlerinden edilmiş Filistinlilerin yaşadıkları çadırları bombalayarak ve masum sivilleri diri diri ateşe vererek katletmesini lanetliyoruz" ifadesini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İsrail savaş uçaklarının Refah ve Cibaliye'deki çadırlara düzenlediği saldırılara ilişkin, "İsrail savaş uçaklarının Gazze'de yerlerinden edilmiş Filistinlilerin yaşadıkları çadırları bombalayarak ve masum sivilleri diri diri ateşe vererek katletmesini lanetliyoruz. Bu soykırım eylemleri mahkemelerde gereken cezayı alacaktır. Uluslararası toplumun bu soykırım eylemlerine son vermesini engelleyenler bu suça ortaktırlar" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Gazze'deki saldırılarını lanetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement