Ak Partili Benli: "Halkın Gündeminde İstikrarın Korunması Var" - Son Dakika
Politika

Ak Partili Benli: "Halkın Gündeminde İstikrarın Korunması Var"

Ak Partili Benli: "Halkın Gündeminde İstikrarın Korunması Var"

AK Parti seçim beyannamesinin halk tarafından kabul gördüğünü söyleyen AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Fatma Benli, “Halkın şuan ki gündeminde, AK Parti’nin yapacaklarından ziyade istikrarın devam etmesi ve terör eylemlerinin durdurulması var” dedi.

20.10.2015 17:31

AK Parti seçim beyannamesinin halk tarafından kabul gördüğünü söyleyen AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Fatma Benli, "Halkın şuan ki gündeminde, AK Parti'nin yapacaklarından ziyade istikrarın devam etmesi ve terör eylemlerinin durdurulması var" dedi.

Seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandıran AK Parti İstanbul Milletvekili adayları kapı kapı dolaşıp halkın nabzını yoklamaya devam ediyor. Seçim çalışmalarında AK Parti'nin beyannamesini de anlatan vekiller, vatandaşın hem kalbini hem de oyunu almaya çalışıyor. Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'nde seçim çalışmalarının sürdüren Benli, seçmen taramasında gözlemlediğim kadarıyla seçim beyannamemiz halk nezdinde kabul görmüş dedi.

Seçim çalışmalarının oldukça yoğun geçtiğini belirten Benli, "Kadınlarla ve gençlerle buluşarak AK Parti'nin bu dönemde yapacakları hakkında bilgiler veriyoruz. Seçim beyannamesi halk tarafından kabul edildi. Özellikle gençler için yapılan vaatler halkımızı memnun etmiş Özellikle gençlerin iş kurmaları için hibe ve kredi imkanlarının sunulması, üniversite ya da liseden mezun olduktan sonra iş bulamayan gençlerimizin de işe başladıklarında maaşlarının bir yıl devlet tarafından ödenecek olması oldukça olumlu bulunuyor. Emeklilere senede bir ikramiye verilmesi, esnafa özel imkanların tanınması halk tarafından kabul edilen düzenlemelerdir. Ancak halkın şuan ki gündeminin AK Parti'nin yapacaklarından ziyade istikrarın devam etmesi, sahip olduklarının korunması ve terör eylemlerinin durdurulması oluşturuyor" dedi.

Terörün her zaman istikrarı bozmak ve Türkiye'yi kaos ortamına sokmak için kullanıldığını vurgulayan Benli, "Ama halkımız bu tuzağa düşmeyecek. Türkiye'nin terör odaklarının hedefi haline gelmesi ve insanların canlarını yakmasına karşı halkımız, birlik ve beraberlik içinde olduklarını göstererek karşılık verecektir. Bunu 1 Kasım seçimlerinde birlikte göreceğiz" diye konuştu.

AK Partili Fatma Benli, "Muhalefet partileri iktidar olamayacaklarını bildikleri için çok rahat bir şekilde vaatlerde bulunuyorlar" diyerek, "Çünkü vaatleri hayata geçecek nitelikte değil. Bana en ilginç gelen vaat ise zorunlu askerlik sisteminin kaldırılması, vicdani ret sisteminin getirilmesidir. Diğer partilerin çok havada kalan maddi vaatleri var.  İktidara gelemeyecek olan partilerin vaatlerine halkımızı inanmıyor. 1 Kasım seçimleri sadece AK Parti açısından değil, bütün Türkiye açısından çok değerli bir seçimdir. Çünkü bütün hayatımız etkileyecek. Nihai derecede bundan sonraki hayatımızın nasıl şekilleneceğini gösterecek bir seçimdir. Ben herkesten, bir olduğumuzu, diri olduğumuzu göstermek adına destek bekliyorum" ifadesini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Benli: 'Halkın Gündeminde İstikrarın Korunması Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement