Ak Partili Erdem: "Dünyada Hiçbir Ülke Koalisyonları İstemiyor" - Son Dakika
Politika

Ak Partili Erdem: "Dünyada Hiçbir Ülke Koalisyonları İstemiyor"

Ak Partili Erdem: "Dünyada Hiçbir Ülke Koalisyonları İstemiyor"

AK Partili kadınlarla bir araya gelen AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Ekrem Erdem, “Dünyada hiçbir ülke koalisyon hükumetlerini istemiyor.

27.10.2015 21:44

AK Partili kadınlarla bir araya gelen AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Ekrem Erdem, "Dünyada hiçbir ülke koalisyon hükumetlerini istemiyor. Yanı başımızdaki Yunanistan'ın perişanlığının altında hiç şüphesiz koalisyonlar yatıyor" dedi.

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Ekrem Erdem, Kağıthane İlçe Başkanlığı binasında AK Partili kadınlarla bir araya geldi. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği programda salon adeta tıka basa doldu. Kadınların toplumdaki öneminin büyük olduğunu belirten Erdem, programa gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Hiçbir ülkede koalisyon hükumetlerinin tercih edilmediğini belirten Erdem, "Dünyada geldiğimiz çağda artık devletler koalisyonlardan kaçıyorlar. Koalisyonsuz hükumet kurmanın mücadelesini veriyorlar. Bunun için de Türkiye'de yüzde 10 barajı gibi bir baraj getirilmiş. Türkiye koalisyonlardan daha öncede çok çektiği için anayasa yazılırken özellikle istikrar adına böyle bir baraj konulmuştur. Yanı başımızdaki Yunanistan'ın perişanlığının altında hiç şüphesiz koalisyonlara yatıyor. Özellikle tek başına iktidar umudu olmayan partiler koalisyonları öven açıklamalar yapsalar da bana bir tane örnek gösteremezler" dedi.

"Bu seçimi önemli kılan, AK Parti'nin konumudur" diyen Erdem, "Herkes AK Parti'nin tek başına güçlü bir şekilde iktidara gelip gelemeyeceğini konuşuyor. AK Partililer olarak sizler bu seçimi önemli yapıyorsunuz. Biz 13 yıllık iktidarımız döneminde çok güzel işler yaptık. Emeklileri, gençleri ve kadınlarımızı ilgilendiren konularda çok güzel işler yaptık. Bu hizmetlerin artarak devam etmesi açısından bu seçimde mutlaka AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesi gerekir. Bizim muhteşem projelerimizin şahitleri sizlersiniz. Asrın projelerini AK Parti iktidara geldikten sonra bir bir hayata geçirdi. Avrasya Tüneli, yüksek hızlı tren, kendi helikopterimiz ve insansız uçak gibi bazı projeleri kullanıyoruz. Bazı projelerimizin de yapımı devam ediyor. Bu projelerin devam etmesi için AK Parti'nin mutlaka devam etmesi gerekir" şeklinde konuştu.

AK Parti'de kadınların etkin olduğuna değinen Erdem,"AK Parti'yi diğer partilerden ayıran en önemli özelliklerden biri de kadın ağırlıklı bir parti olmasıdır. AK Parti'de ağırlık kadınlarındır. Oy aldığımız destek noktası kadınlardır. Bizim üç kadememiz var. Bu üç kademeden birisi kadın kollarıdır. Bu da teşkilatta üç kişiden birisinin kadın olması demektir. Ana kademenin ve gençlik teşkilatımızın üçte biri kadındır. Hepsini topladığımızda AK Parti eşittir kadın dediğimizde abartmamış oluruz. Onun için dünyanın en büyük kadın teşkilatı AK Parti'dir" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Erdem: 'Dünyada Hiçbir Ülke Koalisyonları İstemiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement