Ak Partili Erdemir: "Doğu'da Eyyubi'nin İntikamını, Selahattin Adındaki Bir Parti Lideri ile Almaya... - Son Dakika
Politika

Ak Partili Erdemir: "Doğu'da Eyyubi'nin İntikamını, Selahattin Adındaki Bir Parti Lideri ile Almaya...

Ak Partili Erdemir: "Doğu\'da Eyyubi\'nin İntikamını, Selahattin Adındaki Bir Parti Lideri ile Almaya...

AK Parti Milletvekili adayı Alim Erdemir, AK Parti’ye karşı kirli ittifak yapıldığını ve bunun da halk tarafından fark edildiğini belirterek, “Doğu’da Selahaddin-i Eyyubi’nin intikamını Selahattin adındaki bir parti lideri ile almaya çalışan bu ittifaktan kurtarması için de halkımızdan 1 Kasım seçimlerinde, yeniden tek başına iktidar olmak için destek istiyoruz” dedi.

20.10.2015 18:01

AK Parti Milletvekili adayı Alim Erdemir, AK Parti'ye karşı kirli ittifak yapıldığını ve bunun da halk tarafından fark edildiğini belirterek, "Doğu'da Selahaddin-i Eyyubi'nin intikamını Selahattin adındaki bir parti lideri ile almaya çalışan bu ittifaktan kurtarması için de halkımızdan 1 Kasım seçimlerinde, yeniden tek başına iktidar olmak için destek istiyoruz" dedi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Alim Erdemir, seçim çalışmalarını Ümraniye'de sürdürdü. Namık Kemal Mahallesi'nde sokak sokak dolaşarak halkla selamlaşan Erdemir, esnafı da ziyaret ederek sohbet etti. Daha sonra Namık Kemal Mahalle Muhtarlığını ziyaret eden Erdemir, bir süre muhtarla görüştü. Basın mensuplarının seçimle ilgili sorularını yanıtlayan Erdemir, "Türkiye 7 Haziran seçimlerinde, önemli bir seçim sürecini atlattı. Halkımız demokratik hakkını kullanarak bizi birinci partiden yeniden koalisyon yapılacak bir iktidara sürükledi. Ama piyasaya baktığımız zaman şu anda halkımız, özellikle seçmenlerimiz yeniden bir istikrarın peşinde. ve ülkemiz için yapılan, oluşturulan kirli ittifakların farkında. Biz hep şunu söylüyoruz. Diyoruz ki, doğuda Selahaddin-i Eyyubi'nin intikamını almaya çalışan ve batıda da Sultan Fatih'in intikamını almaya çalışan bir kirli ittifakla karşı karşıyayız. Doğuda Selahaddin-i Eyyubi'nin intikamını Selahattin adındaki bir parti lideri ile almaya çalışan bu ittifaktan kurtarması için de halkımızdan 1 Kasım seçimlerinde, yeniden tek başına iktidar olmak için destek istiyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti iktidarları döneminde yapılan reformların önemine dikkat çeken Erdemir, "Türkiye 3 dönem AK Parti iktidarlarında sıkı mali disiplin ve mali politikalarla bugüne geldi. Dolayısıyla bugün Türkiye'de sıkı mali disiplinin uygulandığı, hala denk bütçenin yapılabildiği bir ekonomik modelden bahsediyoruz. Bugün AK Parti'nin tek başına iktidara gelebileceği ihtimali bile dolar kurundaki inişi bize gösterdi. ve şunu biliyoruz. Evet 1 Kasım seçimlerinde yeniden AK Parti tek başına iktidara geldiği zaman Türkiye'de yeniden inkişafları, yeniden hayatı ve yeniden ticaretin, sanayinin çok gelişeceğini görüyoruz. Evet belki bu son dönemde yapılan iyi şeyler, AK Parti'nin yeniden iktidar olacağının işaretleridir. Biz buna inanıyoruz ve güveniyoruz" diye konuştu.

Namık Kemal Muhtarlığı'ndan ayrıldıktan sonra bir parka giren ve burada vatandaşlarla sohbet eden Erdemir, vatandaşların ilgisinden memnun kaldı. Erdemir'in çalışmaları Ümraniye'de gün boyunca devam etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Erdemir: 'Doğu'da Eyyubi'nin İntikamını, Selahattin Adındaki Bir Parti Lideri ile Almaya... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement