Ak Partili Milletvekillerinden Güvenlik Güçlerine Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Politika

Ak Partili Milletvekillerinden Güvenlik Güçlerine Teşekkür Ziyareti

Ak Partili Milletvekillerinden Güvenlik Güçlerine Teşekkür Ziyareti

AK Parti Çorum Milletvekilleri, Çorum'da Seçimlerin Huzur ve Güven İçerisinde Geçmesi İçin Gerekli Önlemleri Alan Çorum Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı'na Teşekkür Etti.

25.07.2007 19:03

AK Parti Çorum Milletvekilleri, Çorum'da seçimlerin huzur ve güven içerisinde geçmesi için gerekli önlemleri alan Çorum Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı'na teşekkür etti.

İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını alan AK Parti Çorum Milletvekilleri Agah Kafkas, Cahit Bağcı, Murat Yıldırım, Ahmet Aydoğmuş ilk olarak İl Jandarma Komutanı Alb. Ufuk Tuncer'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan AK Parti Milletvekili Agah Kafkas, Çorum'da seçim sürecinde güvenlik güçlerinin çok itinalı çalışması nedeniyle hiçbir olayın yaşanmadığını belirterek, "Jandarma kuvvetlerine teşekkür ediyorum, gerçekten de örnek bir çalışma örneği göstererek, siçm süresince hiçbir olayın çıkmamasını sağladılar.

Tüm teşkilata teşekkür ediyoruz" dedi.

Daha sonra Çorum Emniyet Müdürü İsmail Karaman'ı makamında ziyaret eden milletvekilleri, seçim kampanyası ve seçim sürecinde görev yapan tüm polis teşkilatına teşekkür etti.

Milletvekili Murat Yıldırım, "Çorum gerçekten de huzurlu bir seçim yaşadı. bu huzuru sağlayan Polis Teşkilatı'na teşekkür ediyoruz" dedi.

(ES-BÖ-MEF-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Milletvekillerinden Güvenlik Güçlerine Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement