Ak Partili Osman Boyraz, Kamyoncu Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Ak Partili Osman Boyraz, Kamyoncu Esnafını Ziyaret Etti

Ak Partili Osman Boyraz, Kamyoncu Esnafını Ziyaret Etti

Maltepe’de kamyoncu esnafını ziyaret ederek onları dinleyen AK Parti milletvekili adayı Osman Boyraz, “İstikrarın ne kadar önemli olduğunu sizler 3-4 ayda yaşayarak gördünüz. İstikrar güvenli bir liman gibidir.

28.10.2015 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maltepe'de kamyoncu esnafını ziyaret ederek onları dinleyen AK Parti milletvekili adayı Osman Boyraz, "İstikrarın ne kadar önemli olduğunu sizler 3-4 ayda yaşayarak gördünüz. İstikrar güvenli bir liman gibidir. Para da, yatırımcı da güvenli liman bulduğu zaman yanaşır" dedi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı Osman Boyraz, Zümrütevler Mahallesi'nde bulunan kamyoncu esnafını ziyaret etti. Esnafla selamlaşan ve onların dertlerini dinleyen Boyraz, bir iş yerinde bir süre oturdu. AK Parti'nin 7 Haziran'da tek başına iktidar olamamasının ardından işlerinin bir anda durduğunu belirten iş yeri sahibi, "Çok ciddi sıkıntı yaşıyoruz. Biz artık işimizi geçtik, ben son 3 ay ciddi zararla kapattım. Biz ortalama ayda 70-80 araç satıyorduk, şuan sattığımız araç sayısı 20 civarında. Bu bizim masraflarımızı çıkartmıyor" diye konuştu.

Esnafı dinleyen milletvekili adayı Osman Boyraz ise, "İstikrarın ne kadar önemli olduğunu sizler 3-4 ayda yaşayarak gördünüz. İstikrar güvenli bir liman gibidir. Para da, yatırımcı da güvenli liman bulduğu zaman yanaşır. Bugün Haziran ayından itibaren ülkede bir kaos, bir belirsizlik, bir karışık durum oluşturulmaya çalışıldı. Tabi siyaseten boşluk yok ama sonuçta tek başına iktidarın getirmiş olduğu o hava da maalesef yok burada. Hep birlikte inşallah 1 Kasım'da ülkemiz adına sizlerin de desteği ile birinci parti olarak çıktığımız zaman, yine o geçmiş 10 yıldaki istikrarlı süreçte yapmış olduğumuz hizmetler, ekonomik anlamda büyüme, sosyal anlamda, kültürel anlamda bütün değişiklikleri de hep birlikte yaşayacağız" şeklinde konuştu.

Vatandaşların istikrar adına AK Parti'ye yöneldiğini ifade eden Boyraz, "1 Kasım'ı başarılı bir şekilde sonuçlandırdığımız zaman önümüzde 4 yıl boyunca seçim yok. O 4 yılda en azından kaybedilen şu 1 yılı, o 4 yıl içerisinde kat ve kat kazanacağız" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Osman Boyraz, Kamyoncu Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement