Ak Partili Sedat Özsoy'a, Samsunlular'dan Destek - Son Dakika
Politika

Ak Partili Sedat Özsoy'a, Samsunlular'dan Destek

Ak Partili Sedat Özsoy\'a, Samsunlular\'dan Destek

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Samsunlular Derneği’ne konuk oldu.

17.03.2014 13:25

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Samsunlular Derneği'ne konuk oldu. Samsunlular Sedat Özsoy'a destek sözü verdi.

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Ayazağa'da bulunan Samsunlular Derneği'ne konuk oldu. Dernek binasında İstanbul Milletvekili İsmail Safi ve İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir'in de katılımıyla gerçekleşen toplantıda AK Partili Özsoy, Samsunlulara projelerini anlattı. Özsoy'un özellikle mülkiyet sorunu ve Ayazağa ile ilgili projeleri büyük alkış aldı.

AK Partili Sedat Özsoy, Ayazağa'nın Sarıyer'e bağlanarak özüne kavuştuğunu kaydederek, "Yıllarca hizmetten yoksun bırakılmış bir mahalle. 15 yıl boyunca Ayazağa'yı yöneten belediye başkanı sizin paranızla yılbaşında Nişantaşı'nda suni kar yağdırdı. Ayazağa'nın yollarına baktığınız zaman içiniz acıyor. Sizi bu dertten AK Parti kurtarıyor. Tüm sorunlarınızı çözeceğiz Ayazağa'nın kaderi değişecek. Dev projelerle geliyoruz. Ayazağa'ya metro geliyor. Metro önce Maslak'a oradan da İstinye'ye bağlanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş bunun müjdesini verdi" diye konuştu.

Mülkiyet sorunuyla ilgili konuşan AK Partili Özsoy, "Ayazağa'nın planları Büyükşehir'den geçti. Şimdi İlçe belediyesini kazandığımız takdirde 1/1000'lik planları yaparak bu sorunu çözüyoruz. Ardından sıra sizin tapu ve mülkiyet meselesine gelecek. Yerinde kentsel dönüşümle sizi yerinizde koruyarak bu sorunu çözüyoruz. Bu konuda net konuşayım. Sizin istemediğiniz hiçbir uygulama yapılmayacak. İçiniz rahat olsun. Bizim amacımız sizin huzurlu olmanızdır" şeklinde konuştu.

İstanbul Milletvekili İsmail Safi ise yaptığı konuşmada 30 Martta yapılacak olan seçimlerin önemine değinerek, "Bu seçim, millet meselesine dönüşmüştür. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunu hep birlikte bozacağız. Samsunlular her zaman olduğu gibi yine aynı duruşunu sergileyecektir" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Sedat Özsoy'a, Samsunlular'dan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement