Ak Partili Turhan Oyunu Kullandı - Son Dakika
Politika

Ak Partili Turhan Oyunu Kullandı

Ak Partili Turhan Oyunu Kullandı

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı İbrahim Turhan, bir zamanlar İzmir’de öğrenim gördüğü okulda oyunu kullandı.

01.11.2015 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı İbrahim Turhan, bir zamanlar İzmir'de öğrenim gördüğü okulda oyunu kullandı. Okuduğu okulda oy kullandığı için çok mutlu olduğunu belirten Turhan, "Umarım özellikle İzmir milletvekili listeleri İzmirlilerden oluşur" dedi.

AK Parti İzmir 2. Bölge 2. Sıra Milletvekili Adayı ve Borsa İstanbul eski Başkanı İbrahim Turhan, oyunu bir zamanlar sıralarında öğrenim gördüğü Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulunda kullandı. Eşi Fatma Hanımla birlikte oyunu 1330 no'lu sandıkta kullanan Turhan, "Ne mutlu ki Türkiye'de iktidar, sandıkta belirleniyor. Millet sandıkta karar veriyor. Allah'a şükür son 60 yıldır serbest seçim yapmaya alışmış olduğumuz için kıymetini bilemiyoruz ama bu çok büyük bir erdem ve fazilettir" dedi.

Seçim için milletin gösterdiği sağduyudan dolayı memnun olduğunu belirten Turhan, "İktidarın sokaklarda değil, sermaye gruplarının masalarında değil, medya baronlarının odalarında değil, paralel yapıların gizli karanlık yuvalarında değil seçim sandığında belirlendiği ortamı hazırlayan herkesi, rahmetli Menderes'ten başlayarak bugüne kadar emeği geçen herkesi minnetle anıyorum" diye konuştu.

Milletin her zaman olduğu gibi yine doğru kararı vereceğine inandığını anlatan Turhan, "Biz milletimizin kararına ve takdirine hiçbir zaman itiraz etmedik ve bunu tartışma konusu yapmadık. Millet içeride kararı verecek. Milletin verdiği karar hepimizin başının tacıdır" ifadelerini kullandı.

Seçimlerin ülke ve bölge tesis edilecek istikrar açısından önemli olduğuna vurgu yapan İbrahim Turhan, "Türkiye'nin 21. yüzyılın büyük ülkesi olmaya, yeni Türkiye'yi inşa etmeye güvenli bir şekilde ilerleyeceği bir sonuç çıkacağına inanıyorum. İzmirli artık tartışma değil hizmet istiyor. Biz bunun için üzerimize düşen görevi yapacağız" dedi.

Bir dönem ikamet ettiği semtte oy kullanmanın kendisini mutlu ettiğini belirten Turhan, "Bahçesinde oynadığınız, sıralarında okuduğunuz okulda oy kullanmak büyük bir mutluluk. Bu bakımdan ben tüm siyasi partilerin listelerin belli yerlerinde oralarda yaşamış, o yerin sorunlarını bilen insanlara yer vermeleri gerektiğine inanıyorum. Umarım özellikle İzmir milletvekili listeleri İzmirlilerden oluşur" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Turhan Oyunu Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement