Ali Babacan'dan Anneler Günü mesajı - Son Dakika
Politika

Ali Babacan'dan Anneler Günü mesajı

Ali Babacan\'dan Anneler Günü mesajı

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Anneler Günü dolayısıyla Twitter hesabından; 'Annem Güner Babacan ve eşim Zeynep'e baharı hediye etmek için sandığa gidiyorum. Anneler Günü kutlu olsun. Aramızdan ayrılan tüm anneleri saygıyla anıyor, evlatlarını kaybeden annelere sabırlar diliyorum' mesajını yayınladı.

14.05.2023 10:22  Güncelleme: 10:26

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Anneler Günü dolayısıyla Twitter hesabından; "Annem Güner Babacan ve eşim Zeynep'e baharı hediye etmek için sandığa gidiyorum. Anneler Günü kutlu olsun.  Aramızdan ayrılan tüm anneleri saygıyla anıyor, evlatlarını kaybeden annelere sabırlar diliyorum" mesajını yayınladı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Anneler Günü dolayısıyla bugün Twitter hesabından yeni bir mesaj yayınladı. Babacan, şu paylaşımı yaptı:

"Annem Güner Babacan ve eşim Zeynep'e baharı hediye etmek için sandığa gidiyorum. Anneler Günü kutlu olsun.  Aramızdan ayrılan tüm anneleri saygıyla anıyor, evlatlarını kaybeden annelere sabırlar diliyorum."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika Ali Babacan'dan Anneler Günü mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement