Altaç, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylığı İçin Resmi Başvuruyu Yaptı - Son Dakika
Politika

Altaç, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylığı İçin Resmi Başvuruyu Yaptı

Altaç, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylığı İçin Resmi Başvuruyu Yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili aday adayı Aydın Altaç, resmi başvurusunu yaptı.

18.02.2015 16:39

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili aday adayı Aydın Altaç, resmi başvurusunu yaptı.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı görevini 25 ay sürdüren Altaç, 25. dönem milletvekili aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Altaç, il başkanlığında AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar ve yardımcıları ile çok sayıda partili tarafından karşılandı.

Toplantı salonunda başvuru öncesi konuşan AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı Aydın Altaç, bugün itibariyle 25 ay boyunca yürüttüğü il başkanlığı görevinden sonra milletvekilliği aday adaylığı için başvuru yapacağını söyledi. Altaç, "Ülke gündemimizi ve kamuoyunu çok yakından ilgilendiren Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen elim olayda hayatını kaybeden Özgecan Aslan kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ülkemizde son süreçte gündemde olan kadına yönelik şiddeti buradan kınıyorum. Ülkemizde ve bölgemizde bu tür hadiselerin yaşanmamasını temenni ediyorum. AK Parti olarak her zaman dezavantajlı kesimlere pozitif anlamda ayrıcalık planlayan destekleyen bir anlayışımız vardır. Başbakanımız da dile getirdi, yeni dönemde daha kapsayıcı ve önleyici tedbirlerin alınacağını umut ediyoruz. Aday adaylık yolculuğuna çıkarken bölgemizin ve ülkemizin hassasiyetini arz eden çözüm sürecinin destekçileri konumunda parti olduğumuzu düşünüyoruz" dedi.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı Aydın Altaç, daha sonra resmi başvurusunu yaparak parti binasından ayrıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Altaç, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylığı İçin Resmi Başvuruyu Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement