Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e iade-i ziyarette bulundu - Son Dakika
Politika

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e iade-i ziyarette bulundu

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e iade-i ziyarette bulundu. Başkan Böcek, Vali Şahin'e yeni görevinde başarı dileyerek, Antalya için işbirliği yapmaya devam edeceklerini belirtti. Vali Şahin, Büyükşehir Belediyesi anı defterini imzaladı ve Antalya'ya güzel hizmetler sunmak için çalışacağını ifade etti.

21.08.2023 17:52

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e iadeiziyarette bulundu. Vali Şahin'e yeni görevinde başarı dileyen Başkan Böcek, "Antalya Büyükşehir Belediye'miz ve Valiliğimiz iş birliğiyle Antalya'mız için el ele vererek güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Hükümet Konağı'nda düzenlenen törenle karşılanan ve görevine başlayan Antalya Valisi Hulusi Şahin, kendisine hoş geldin ziyaretinde bulunan Başkan Böcek'e iadeiziyarette bulundu. Başkan Böcek ve bürokratları tarafından karşılanan Vali Şahin, Büyükşehir Belediyesi anı defterini imzaladı.

Vali Şahin'i makamında ağırlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Böcek, şunları söyledi:

"Ziyaretiniz için Antalyalılar, şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Yeni görevinizde sizlere başarılar diliyorum. Büyükşehir Belediye'miz ve Valiliğimiz iş birliği ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Antalya'mız için güzel hizmetler üretmeyi sürdüreceğimize inanıyorum."

Vali Hulusi Şahin de Antalya'ya güzel hizmetler kazandırmak için çalışacağını belirterek, şöyle konuştu:

"Antalya turizmin göz bebeği bir şehir. Ne hizmet ederse onu fazlasıyla milletine iade edecek potansiyeli olan bir şehir. Tüm gücümüzle Antalya'ya hizmet edelim ki Antalya da bunun karşılığını fazlasıyla versin."

Vali Şahin Antalya'ya gelmeden önce görev yaptığı deprem bölgesi Malatya'ya, Antalya halkının birçok yardımı bulunduğunu hatırlatarak, depremzedeleri aylarca otellerde, yurtlarda ve misafirhanelerde ağırlayan Antalyalılara teşekkür etti.

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek\'e iade-i ziyarette bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e iade-i ziyarette bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement